película

Páginas: 5 (1037 palabras) Publicado: 12 de diciembre de 2013
1. La pel•lícula està ambientada en un país governat per…. (justifica
la teua resposta)
Corruptes, és un govern totalitari dirigit en mans de ferro per un tirà capaç d’implantar la por aquells ciutadans que no es sotmeten a la seva voluntat, com es el cas de la noia que escriu la carta a la presó quan es capturada y maltractada per ser lesbiana.
Esta governat per un govern farsista queplanteja una submissió de la raó a la voluntat i l’acció.

2. Què creus que busca V al enderrocar el parlament anglès? Penses que se podria aconseguir el mateix d’altra manera?
Busca la llibertat dels ciutadans, que tothom es pugui expressar sense que una gran por s’apoderi de tu, poder viure tranquil, sense guerres, busca els drets que aquell govern totalitari li ha negat, i sobretot buscauna venjança personal per tot el que el parlament li va fer a ell i a molts altres. El govern va ser tancat i empresonat en un centre on es va experimentar amb ell, on va ser maltractat, sofreix de greus cremades que el porten a utilitzar una mascara.
Segurament hi ha més maneres d’aconseguir el que vol però jo estic d’acord amb aquesta a vegades es millor destruir-ho tot per poder començar denou, no es por construir sobre allò que s’està apunt de caure.

3.En el moment previ a l’explosió final les forces de seguretat tenen l’ordre de disparar contra la població però no ho fan. Quin creus que és el motiu?
els generals no poden disparar per que estan a favor del canvi que s’està apunt d’iniciar, al igual que els demes, estar a favor del progrés i la igualtat, de que tots tinguem el dreta la vida, per altra banda, no poden disparar per que van en mascares y no poden identificar la persona.

4. “Los ciudadanos no deberían temer a sus gobiernos. Los gobiernos deberían temer a sus ciudadanos” Què et sembla aquesta declaració de V? Estàs d'acord o en desacord? Justifica la teua resposta.
Per una part estic d’acord, el govern ens té que protegir, y garantir els drets per que noes puguin cometre injustícies, no tenen por que sentir-se fràgils i insegurs, temen que en qualsevol moment se’ls pugui prendre la vida i això no deuria ser així, el govern es tindria que basar en posar lleis i castigar aquells que no les compleixen, sense portar-ho a un terreny personal, on no hi pugin haver abusos de poder, els ciutadans tots junts poden acabar amb el govern, les normes escompleixen en col•lectivitat en el moment en que el grup deixa de creure en el seu govern y no segueixen les lleis imposades el govern deixa de tenir valor, per això el govern té de témer a la població, per altre banda malgrat tot, això gairebé no passa, la por es més gran que la nostra voluntat i cedim a tots els abusos, per por a la conseqüències hi ha ser empresonats, maltractats o empresonats perno acceptar, sempre hi ha algú que es més fort que un altre i imposa la seva voluntat per damunt de l’altre.

5. Quin és el motiu pel qual V tortura i empresona a Evey? Et sembla justificada la seua actuació?
Evey es empresona per V amb el propòsit de deixar de tenir por, en un principi se les descrita com una noia insegura i fràgil, quan V l’empresona sense ella saber-ho, es maltractada, finsi tot li rapen el cap, per ella sortir d’aquell lloc té que di la identitat de V, una carta d’una noia que per ser lesbiana va ser empresonada li dóna forces i li fa veure que no té per que témer a ningú, ella té que defendre qui es per damunt de tot, al passar aquesta proba i preferir morir abans de donar la identitat de V, es lliure.
No, hi ha formes de fer-li treure la por a una persona, elmeu lema es “no le hagas a nadie lo que no te gusta que te hagan a ti” , no em sembla just que V li faci passar per tot allò que el va tenir que viure, per molt que las conseqüències siguin benefactories.

6. A la pel.li el govern experimenta amb nens que estan orfes o són fills de gent contrària a la política dominant o amb conductes que el govern considera impròpies. Què et sembla que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pelicula
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Película

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS