Películas

Páginas: 2 (404 palabras) Publicado: 20 de noviembre de 2012
1. Personal (baixa qualificació, fracàs escolar, addiccions, presó, malalties)
2. Familiar-relacional (violència, abusos, desarrelament)
3. Socioeconòmics (sense recursos, situaciólaboral precària, prostitució, racisme, entorn desfavorable, absència de xarxes)
4. Politicoadministratiu i de protecció social (problemes derivats de la situació d'estrangeria, sensehabitatge/habitatge precari, rendes mínimes subsidiades)
Font: Clau sobre la pobresa I l'exclusió social a Espanya (Fundació Lluís Vives)


2- Què significa Inclusió Social?
És un procés que assegura que totesles persones tenen les oportunitats i els recursos necessaris per a participar plenament en la vida econòmica, social i política i per a gaudir d'unes condicions de vida normals. La inclusió estàrelacionada amb la integració, la cohesió, la justícia social. És la possibilitat de participació igualitària de tots els seus membres en totes les dimensions socials (econòmica, legal, política,cultura, etc.).


3- Què són graus penitenciaris i Quines diferències hi ha?
Règim tancat (primer grau): Es caracteritza pel compliment en cel•les individuals amb limitació d'activitats en comú i unmajor control dels interns. Té dues modalitats: mòduls de règim tancat, en els quals gaudeixen d'un mínim de quatre hores de vida en comú i poden realitzar activitats amb altres interns, o perillosos, odepartaments especials, on gaudeixen d'un mínim de tres hores de sortida al pati on no podran romandre més de dos interns junts. Tota l'activitat es dirigeix a aconseguir l'adaptació al règim ordinari.Poden gaudir de permisos de sortida ordinaris en circumstàncies extraordinàries. Ex: C.P. Brians.
Règim ordinari (segon grau): Es caracteritza pels principis de seguretat, ordre i disciplina, i eltreball i la formació tenen la consideració d'activitats bàsiques als centres. Els centres de reclusió ordinaris tenen un horari estricte, en el qual es garanteix un descans nocturn de vuit hores, i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pelicula
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Peliculas
  • Película

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS