Pelicula en el corazon de la tierra

Páginas: 7 (1609 palabras) Publicado: 27 de marzo de 2011
Treball de la pel.licula : El corazón de la tierra

Fitxa tècnica de la pel·lícula.

Direcció: Antonio Cuadri.
Països: Espanya,Rehne Unit i Portugal.
Any: 2007.
Duració: 90 minuts
Gènere: Drama.
Interpretació:  Catalina Sandino Moreno (Blanca Bosco), Sienna Guillory (Kathleen Crown), Philip Winchester (Robert), Bernard Hill (Sr. Crown), Joaquim de Almeida (Baxter), Ana Fernández(Mercedes), Jorge Perugorría (alcalde), Fernando Ramallo (Carlos), Juan Fernández (Nazario Infante).
Guió: : Antonio Cuadri, Shelley Miller y Doc Comparato; inspirado en la novela de Juan Cobos Wilkins.
Producció: Antonio Cuadri y Juan Carlos Orihuela.
Música: Fernando Ortí.
Fotografía: Javier Salmones.
Disseny de producció: Luis Manuel Cardona.

Sinopsi de ‘El corazón de la tierra’.

Elcorazón de la tierra és una pel·lícula que es desenvolupa a un petit poble de Huelva (Sud d’Espanya), en el que a finals dels anys 80 una empresa Anglesa compra la major riquesa d’aquest poble , les mines de ‘Río tinto’.
Aquesta empresa la generació de llocs de treball i riquesa que provocava , la feia servir com a pretext per a una fort explotació dels ciutadans autòctons els quals patien lesfaltes de seguretat en les que treballaven i la forta contaminació que comportava la mina, però el problema més greu que tenien la gent d’aquest poble era l’ infància , ja que els nens treballaven des de molt petits en les mines amb la mateixa situació que els seus pares.
La situació a nivell de salut i riscos a l’hora de treballar va arribar a tal extrem que els habitants d’aquest poble van ferapart les afirmacions que el poble depenia de la mina i sense els Anglesos no tindrien res que moguts per un jove revolucionari van acordar una primera vaga en la qual tots els treballadors aniran a la plaça i abandonaran els seus llocs de treball per reivindicar-ne, revolta que no van guanyar ja que els empresaris Anglesos amb suport de l’alcalde i la policia del poble va disparar contra elsmanifestats provocant una massacra.
Després d’aquest fet les persones que tinguessin alguna intenció de rebel·lió serien castigades fortament i desnonades ja que depenien completament d’aquesta empresa Anglesa.
Després de 15 anys dues nenes molt amigues , criades des de l’ infància una d’elles del poble i l’altre la neboda de l’empresari Anglès , encara dels seus orígens tan diferents tenien lamateixes ganes d’ajuda al poble a sortir d’aquella repressió encara que les formes no eren les mateixes, però amb ajuda d’un dels treballadors de els Anglesos i una unió de tot el poble cobraran venjança de la massacra de l’any dels tirs com va ser anomenada, i lluitaran per les millores demanades.

Els personatges.

Maximiliano Tornet: aquests personatge representa la revolta a lapel·lícula va ser qui mourà al poble per a la reivindicació, era un anarquista que arribar al poble amb idees de millora i encara que no tothom estava a favor de les seves idees va rebre un gran suport el qual permetrà fer la vaga que portarà greus conseqüències com la seva mort, que va afectar a la mare de Blanca amb qui va tenir un romanç.

Capità Nazario: aquest el personatge més frívol i dolent dela pel·lícula capità de l’exèrcit el qual més tard passarà a ser , com el sicari d’aquells temps de l’empresa Anglesa , aquest només li feia falta una ordre per executar-la en contra dels revolucionaris , va ser el capità que ordenà el cargament d’armes l’any dels tirs decisió que més endavant li portarà a la mort ja que els obrers cobraran venjança amb la mort d’aquest personatge

Blanca Bosco:personatge principal de la pel·lícula i narradora de l’historia. Va patir des de petita totes les repressions del seu poble i juntament amb la seva amiga observaven els fets afusellament de molt a prop fins i tot va veure com tiraven els cadàvers de la massacra del 88 al mar, el seu pare treballador de la mina va morir per els riscos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Análisis película "El corazón de la tierra"
  • Corazón sin tierra
  • El Corazon De La Tierra
  • El Corazon De La Tierra- Ensayo
  • Cochabamba corazon de la madre tierra
  • reporte de pelicula corazon valiente
  • Ensayo Película Corazón Valiente
  • Pelicula corazon valiente

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS