pere

Páginas: 2 (400 palabras) Publicado: 17 de mayo de 2013
de 16 l’ambient que es trobaria les nits de dijous és un ambient que s’aproxima molt més al universitari i no al de estudiants menors d’edat. A més a més els estudiants universitaris també visitarientot i que en menor mesura la discoteca les nits de dissabte.

- Estudiants entre 16 i 18 anys
Aquest grup està format per estudiants que es trobem en la franja d’edat d’entre 16 i 18 anys i quecom ja he comentat abans són clients potencials principalment per les nits dels dissabtes. La gran avantatge d’aquest sector és la fàcil monopolització del mercat ja que al ser menors de 18 anys noméstindrien l’entrada legal a la nostre discoteca i segurament en molts dels casos estarien ja força satisfets en poder anar a una discoteca a la ciutat de Girona on els hi permeten l’entrada sense sermajors d’edat. Dintre aquest grup trobem principalment estudiants de batxillerat i de mòduls superiors que veurien segurament amb molt bons ulls l’obertura d’una discoteca on hi poguessin anar sensesortir de la ciutat i haver de anar a discoteques que els hi permetessin l’entrada que només poden trobar fora la ciutat de Girona, i això implicaria un transport que ells per si sols no tenen per tantuna dependència d’un servei més. A més a més la discoteca al estar situada a Girona permet una llibertat d’horaris molt major a tots els clients, que podrien triar quan entrar a la discoteca quansortir-ne i quan tornar a casa ja sigui a peu o fins i tot en alguns taxis.
Actualment a la ciutat de Girona segons dades de l’Institut Cartogràfic de Catalunya hi ha 10547 persones entre 16 i 18 anysper tant estem parlant d’un nombre important de clients potencials.
- Altres estudiants o no estudiants
Són aquells estudiants majors de 25 anys i els majors de 25 anys que representen un nombre mésreduït dels nostres possibles clients però que també hi són presents però amb una visió més diferents ja que són clients més puntuals que no tenen la costum de sortir de nits molt sovint.

En...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Peras
  • pero
  • la pera
  • Pero
  • Pero
  • Pero
  • El Per
  • Las peras

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS