Pla Marketing

Páginas: 18 (4252 palabras) Publicado: 8 de mayo de 2012
Aparkatu hegan

Resum executiu:

En aquest informe s’exposa un Pla de Màrqueting per a la creació d’un servei d’aparcament (Aparkatu hegan) a l’Aeroport de Bilbao, amb l'objectiu de proporcionar als usuaris de l'aeroport un servei d'estacionament més econòmic. Aparkatu hegan és una expansió d’ “Aparcaivola” (localitzat a l’aeroport de Barcelona) per tal d’oferir als viatgers de Bilbao lapossibilitat de gaudir de les nostres instal·lacions i serveis.
Aquest servei sorgeix de la necessitat que tenen alguns passatgers de deixar els seu vehicle estacionat a l’aeroport mentre dura el seu viatge. El nostre públic objectiu se centra en la població de classe mitjana i alta que utilitza l’aeroport de Bilbao; ja que una part important dels passatgers d’aquest aeroport són gent de negocis, oamb ingressos superiors a la mitja espanyola, que vola a Madrid o Barcelona (sent aquestes ciutats les dues destinacions que més ofertes de vol proporcionen a Bilbao). Tot i això, també tenim intenció de que les empreses utilitzin el nostre servei de forma regular.
La creixent demanda del transport aeri, sumat a que l’únic accés a l’aeroport de Bilbao (que durant l’últim any fiscal va transportarmés de 3.7 milions de persone) és per carretera, fa que es precisin zones d’estacionament de vehicles properes a l’aeroport. No obstant això, Aparkatu hegan no només ofereix un servei per poder aparcar el cotxe, sinó que, a més, oferta altres serveis addicionals que els nostres clients poden sol·licitar.
L’experiència que hem adquirit en d’altres aeroports serveix per millorar la nostraeficiència i aportar bona qualitat a preus assequibles. Les tarifes dels parkings dels aeroports d’Aena són molt elevades, i és en aquest aspecte on Aparkatu hegan es diferencia de la resta de competidors oferint preus més baixos que la competència. A més, tenim l’opció de que el client pugui demanar un rentat del seu vehicle (tant interior com exterior) o un canvi d’oli, aprofitant que es troba fora dela ciutat. Tots aquests encàrrecs tenen un cost addicional, tot i que segueix sent més econòmic que portar el cotxe a un taller especialitzat.
La nostra flota d’automòbils especialitzats, transporten els clients des de l’aparcament fins a la terminal i recollim aquestos al mateix lloc quan tornen del seu viatge, sense haver de fer cues ni esperar per utilitzar el transport públic. Aquest serveija està inclòs en el preu base.
Aparkatu hegan vol ser la millor opció per aparcar el cotxe quan es vol viatjar des de Bilbao proporcionant als clients un servei d’una forma ràpida (ja que estem situats a 4 minuts de l’aeroport), cómoda i econòmica.

INDEX

Anàlisis de l’entorn Pàgina 2

Anàlisis DAFO Pàgina 4

Objectius Pàgina 5

Estrategia de màrketing Pàgina 6

Pla d’acció Pàgina 8Pressupost Pàgina 12

Control Pàgina 14

1. Anàlisis de l’entorn:
En aquest apartat es presenten dades del públic objectiu, la mida i el creixement del mercat per els últims anys i per els diferents segments, així com totes les necessitats, percepcions y tendències en el comportament del mercat.
2.1. Situació del mercat:
En el mercat del servei aparca i vola s’espera que lasvendes siguin estables amb una gran tendència a augmentar donat que per els pròxims any es preveu un gran augment de la demanda del transport aeri fet que provoca que més població utilitzi l’aeroport i part d’aquesta població utilitzi el mitjà de transport del cotxe per anar a aquest, obtenint com a conclusió que aquesta població ha de deixar el cotxe a prop de l’aeroport i a bon preu. Hem de teniren compte també que la situació econòmica actual és dolenta, i que per tant pot afectar a l’activitat de l’empresa durant els primers anys. Els principals compradors del nostre servei són persones que volen aparcar a prop de l’aeroport a un preu més barat del pàrquing de l’aeroport d’AENA el qual té unes taxes molt elevades.
Actualment, no hi ha cap servei alternatiu a l’aparcament del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Plà De Marketing
  • PLA DE MARKETING DIGITAL CLUB GIRONA
  • Pla De Marketing
  • PLA MARKETING
  • Pla de marketing
  • Pla de marketing
  • Pla de marketing biblioteca
  • pla psicologia y el marketing turisticp

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS