planificacion de una reunion casa de colonias

Páginas: 7 (1719 palabras) Publicado: 1 de mayo de 2015







Reunió a la Casa de Colònies “Els Estanys”





ÚRSULA MARÍN
NÚRIA NASPLÈ
CARME SALVANS
1ER DE TIS




ÍNDEX

INTRODUCCIÓ 1
COM PREPARAREM LA REUNIÓ 2
LA PREPARACIÓ: 2
DOCUMENT DE LA REUNIÓ: 4
CONCLUSIONS - VALORACIONS: 6
ANNEXOS: 6

















INTRODUCCIÓ

Formem part de l’equip educatiu de la casa de Colònies els Estanys situada a Campany, al’alt Empordà. Proposem fer una reunió  amb els pares, mares i/o tutors/es legals d’infants amb edats compreses entre  6 i 14 anys, per presentar el programa de les colònies d’estiu 2015 i motivar-los per tal que deixin que els seus fills i participin.

La casa de Colònies els Estanys romandrà oberta durant l’estiu des del 6 de juliol fins al 3 de setembre. Aquesta convocatòria en concret serà destinadaa la setmana de colònies del 6 al 12 de juliol del 2015.

Per programar les activitats hem tingut en compte el col·lectiu, la seva edat i les possibilitats que ens ofereix l’entorn. A l’hora de dur a terme algunes de les activitats es formaran grups segons l’edat.

La nostra tasca es basa principalment en educar en valors, actituds, hàbits, habilitats i aptituds, i alhora, ensenyar conceptes,obtenir coneixements, aportar idees i transmetre valors positius com el respecte, la responsabilitat, la cooperació, la igualtat i el respecte per l’entorn i la natura.

Partint de que l’alimentació és bàsica i molt important, així com un tema que preocupa molt als pares, la casa de colònies, compte amb una dietista que eleborarà els menús, i aquests seràn preparats utilitzant productes de proximitati ecològics, tot i mantenint l’esperit de la cuina casolana.

Per últim, volem transmetre la importància de participar en unes colònies d’estiu, ja que és un aprenentatge que ajuda a desenvolupar a l’infant i a crèixer com a persona.






COM PREPARAREM LA REUNIÓ

LA PREPARACIÓ:

Objectius:

Informar a les famílies dels infants en què consistirà la programació de les colònies.

Motivar a lesfamílies perquè els seus fills i filles assisteixin a les colònies.

Ordre del dia.

1. Presentació, descripció (ubicació), característiques de l’entorn, adaptacions de la casa.
2. Objectius a assolir durant les colònies.
3. Descripció activitats i programació.
4. Dietes.
5. Recursos humans, espaials, materials i què cal dur?
6. Fulls d’autoritzacions (assistència, medicaments, en cas d’emergències (Llista alfabètica d’adreces i telèfons. En cas d’emergències o altres necessitats derivades de la realització de l’activitat, la llista permet accedir còmoda i ràpidament, sobretot, als telèfons particulars, fixos i/o mòbils, dels familiars de totes les persones assistents a l’activitat: infants, joves, membres de l’equip de dirigents i personal de suport. i drets d’imatge). (Tenir present que sihi ha pares separats han de firmar tots dos les autoritzacions).
7. Comentar riscos: al·lèrgies, intoleràncies, malalties.
8. Tarifa de preus.
9. Precs i preguntes.

Per la seguretat de les persones assistents davant qualsevol imprevist o situació d’emergència, des de l'any 1981 la Generalitat de Catalunya va considerar necessari regular les activitats d'aquesta mena quan es fan dins de l'àmbitterritorial de Catalunya.

El Decret 137/2003, de 10 de juny, regula les acampades, els camps de treball, els casals de vacances, les colònies, les rutes i qualsevol altra activitat assimilable que, sigui quina sigui la seva denominació i característiques, habitualment realitzen les entitats d’educació en el lleure infantil i juvenil quan es desenvolupen a Catalunya amb un nombre de participantsmenors de 18 anys superior a sis i l’activitat tingui una durada de tres o més nits consecutives o, en el cas dels casals de vacances, quatre o més dies consecutius, malgrat siguin interromputs pel cap de setmana.

Persones que assistiran a la reunió.

1. Director/a del centre i de lleure. (Coordinar/a de la reunió)
2. 2 Coordinadors/es dels monitors/es (animador/a, secretari/a de l’acta)
3....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • planificacion colonia 2015
  • caso de planificacion
  • Planificación Nivel Inicial Reunión de Padres
  • Caso anita (planificación estrategica)
  • Caso Zara Planificacion Estrategica
  • Caso De Estudio Planificacion Produccion
  • La Planificacion Caso Cold Import
  • Caso dirección y planificación estratégica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS