Practica dirección marketing

Páginas: 12 (2807 palabras) Publicado: 18 de marzo de 2012
Enunciat

Giorgio Armani (http://www.armani.com/) s'ha ofert a fer de dos de les seves fragàncies més famoses, Acqua di Giò i Acqua di Gioia, els vehicles per a la campanya ‘Acqua for Life’ (http://www.acquaforlife.org/).

|[pic] |[pic] |

En col·laboracióamb l'ONG Green Cross (http://www.greencross.org.es/), des de l'1 i fins al 22 de març, Dia Mundial de l'Aigua, aquesta nova iniciativa de Giorgio Armani consistirà a promoure l'accés a aigua potable i a sensibilitzar l'opinió pública respecte a aquest greu problema a escala mundial. El projecte es planteja com una xarxa de solidaritat i suport a través d'Internet, d'una manera nova i innovadorai que el seu objectiu és proveir de 40 milions de litres d'aigua potable a les poblacions sense accés a ella, primordialment als nens.

[pic]


Com es percep en l'esquema, cada flascó venut generarà una donació de 100 litres d'aigua potable per any a nens i les seves comunitats. A més, els participants seran convidats, per mitjà d'un codi personal indicat sobre el cartró extern de lafragància escollida, a ampliar la seva acció on line en convertir-se en un membre/fundador i crear el seu propi grup de suport a aquesta acció a la xarxa social Facebook.

D'aquesta forma, tothom compartirà aquest missatge i es crearà ‘soroll’. Per mitjà d'aquestes xarxes, els participants podran implicar als seus amics creant un efecte viral donat que, unint-se a una comunitat, aquests amicsautomàticament donaran 10 litres d'aigua potable. Quants més membres s'aconsegueixin, més comunitats i més fons es recapten.




1 Qüestions a resoldre


1. El producte constitueix el mitjà del que disposa l'empresa o qualsevol organització humana per satisfer les necessitats dels consumidors i es pot classificar com bé, servei o idea.

Analitzeu la pàgina web de Giogio Armani(http://www.armani.com/) i detecteu tots els diferents productes que comercialitza l'empresa, agrupant-los en la classificació recentment citada i de la manera més exhaustiva i desglossada possible. A continuació, justifiqueu les necessitats que creieu que Giorgio Armani tracta de satisfer amb tota aquesta variada oferta de productes que constitueix “el món Armani” (World of Armani).


En la pàgina de GiorgioArmani podem trobar quantitat de productes als quals estan classificats en diferents pàgines webs.

He cregut oportú classificar primer els productes segons la pàgina web a la que corresponen, i dins de cada pàgina quins tipus de productes s’ofereixen.


Dins del domini www.armani.com trobem:

- www.giorgioarmani.com


Bens


o Roba, accessoris, cosmètics iperfums


Serveis


o Localitzador de botigues


- www.emporioarmani.com

Bens


o Roba i accessoris


Serveis

o Botiga on-line





- www.armanijeans.com

Bens


o Roba (texans)



Serveis

o Botiga on-line
o Catàleg virtual


-www.armanicollezioni.com


Bens


o Roba


Serveis

o Catàleg virtual
o Made to mesure: servei per el disseny de roba a mida del client
o Localitzador de botigues



- www.gorgioarmanibeauty.co.uk

Bens


o Productes de bellesa


Serveis

o Catàleg virtual
o Localitzador debotigues


- www.armaniexchange.com

Bens


o Roba


Serveis

o Catàleg virtual
o Localitzador de botigues
o A/X mobile: pàgina adaptada a dispositius mòbils
o A/X remix game: app feta per jugar desde facebok
o Text A/X: servei de sms on informen de novetats de la marca



Idees...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Practica direccion de marketing
  • Direccion del Marketing
  • La dirección de Marketing
  • DIRECCION DE MARKETING
  • Direccion del marketing
  • Dirección De Marketing
  • direccion de marketing
  • direccion de marketing

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS