Presentacion

Páginas: 3 (643 palabras) Publicado: 2 de mayo de 2012
Hola a tothom,

El divendres us vaig explicar una mica en què consistia aquesta quarta, i última, unitat. Avui, com marca el nostre calendari, toca presentar-vos laPAC4. En aquest cas, no m’estendré massa, ja que crec que el millor que podeu fer és llegir l’enunciat de l’activitat que trobareu si cliqueu en el dia d’avui, d’acord? Res més perquè no vull repetiren aquest missatge l’enunciat complet i les preguntes que us formulem tal i com ja estan presentades en aquest enunciat.

Com us vaig comentar l’altre dia, la nostraproposta per aquesta activitat és fer una anàlisi en clau psicosocial, fixant-nos principalment en els conceptes que treballaren en aquesta quarta unitat sobre la normalització, les relaciones entrela majoria i minoria i les relacions de poder, de la pel·lícula “En el nombre del padre”, dirigida pel director Jim Sheridam.

Si us fixeu en l’enunciat, lespreguntes estan distribuïdes en tres blocs: el primer, on se us demana que penseu en els processos de normalització, és a dir, en el procés de construcció de normes socials; el segon, on heu de posar en jocel concepte d’influència social, justament allò que ens permetre veure les relacions entre la majoria i la minoria; i, el tercer i últim, on heu d’aplicar el concepte de relacions de poder. La mevarecomanació és que us llegiu amb calma les preguntes que es formulen als tres blocs i que plantegeu al fòrum els dubtes que tingueu. Us sembla bé?

Per afrontar aquestaactivitat, a més del cinquè mòdul, heu de llegir les següents lectures:

- “Diálogo sobre el poder”, de Michel Foucault. El podeu trobar a:http://revistaespaciocritico.files.wordpress.com/2011/03/foucault-michel-dialogo-sobre-el-poder.pdf

- L’article “La llei antiterrorista: què és i què significa exactament?” Disponible a:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Presentacion
  • Presentacion
  • Presentacion
  • Presentacion
  • Presentacion
  • Presentacion
  • Presentacion
  • Presentacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS