Preu i comunicacio

Páginas: 2 (403 palabras) Publicado: 29 de enero de 2015
L’ENTORN
GENERAL

1. POLITICS: El partit que governa es este moment ens beneficia ja que defen a l’empresari i defen la propietat privada es a dir la situacio ens benifeciara positivamen ja queel petits empresaris tenen un nivell de vida bo comparant amb els treballadors.

2.ECONOMÍA:Al estar en un época de crisi és més complicat que les empreses funciones pero la nostra pot funcionarperque els nostres preus sajusten a la época es que en trobem a mes a mes fem tarjetes de socis en les quals hi ha descompte , els nostres productes es veneran en preu de fabrica i llevarem l'IVA.3.SOCIALS:Cada vegada hi ha mes gent que vol sentir-se be interiorment i exteriorment
molta gent cuida la seua dieta ja que hi ha moltes enfermetats a causa del menjar que prenem , la nostra empresasera bona perque portem aliments de la natura sense cap elemnt quimic i a mes a mes els productes de bellesa que tenim som 100% naturals.

4.TECNOLOGICS: necessitem aparells tecnologics per poder feruna pagina web de la empresa i aparells electronics que serveixen per a neteja facial i altres relacionats amb aquets, els aparells tecnologics son de gran ajuda per a millorar els nostres serveis.ESPECIFICS

1.PROVEÏDORS:Els nostres porveïdors son:
-menjar ecològic:Eco Cash s'encarreguen en portar-nos els aliments naturals
-aparells de perruqueria i estetica: Mercalook i IYOBA ensproporcionen els utensilis necessaris per a la nostra zona de perruqueria i l’altre ens proporcionen els productes de bellesa.
-aparells electronics per a la cuina : FAGOR
-instalacions per a lespiscines,. jcuzzis i saunes: Aquaswim,encarregat del manteniment de les instalacons.

2.CLIENTS:La nostra empresa va dirigida a totes aquelles persones que vulguin cuidarse interiorment i exteriorment. Lesnostres activitats van dirigides de joves fins a majors, que es puguen permitir aques tipus de serveis (clase mitjana alta )

3.COMPETENCIA ACTUAL:Hi ha moltes empreses en la nostra ciutat que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EXPRESIO I COMUNICACIO
  • Democràcia i mitjans de comunicació
  • Comunicació i Expressió Oral
  • Unidad I LA COMUNICACI N
  • Expressio i comunicacio
  • Tecnologies de lainformació i la comunicació
  • Emocions I Comunicació No Verbal
  • Comunicació política i corporativa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS