Primera entrega TR

Páginas: 5 (1211 palabras) Publicado: 25 de junio de 2013
Treball de Recerca





Comparació i estudi de la imatge corporativa de diferents empreses
































Queralt Guinart
Fèlix Atmella
1r B / M2
Índex





El tema................................................................................................................2Motivacions.........................................................................................................2

Hipòtesis i preguntes...........................................................................................2

Les empreses i el seu estudi...............................................................................3

Fontsd’informació...............................................................................................3

Presentació del projecte......................................................................................3

Metodologia.........................................................................................................4

Conclusions.........................................................................................................4El tema, contacte amb el tutor

Inicialment, la meva intenció de treball de recerca duia com a títol “L’art per l’urbà”, i consistia amb intentar trobar la definició del concepte “art” per mitjà d’enquestes al carrer, així comparant-les amb paraules de grans filòsofs i escriptors, i complementat amb un treball audiovisual (documental). Vist que era un tema massa ampli, varem anarderivant cap a un sector més reduït i que m’interessés; el disseny gràfic.
A partir d’aquí, es van anar descartant opcions; varem passar de “El disseny relacionat amb l’art.”, “El disseny i imatge d’una marca amb el pas dels anys” fins arribar a aquí: “Comparació i estudi de la imatge corporativa de diferents empreses.”


Motivacions

He crescut en un ambient on el disseny, la imatge, lail·lustració o la impressió són conceptes necessaris per la mateixa supervivència. On, una simple tipografia mal triada i una còmic sans en el títol d’algun llibre eren motiu de disputes familiars.
No és que em vingui de família és simplement que el disseny i l’art formen part de mi. Que seria capaç de no comprar qualsevol producte o, de ni tan sols fixar’m-hi, si la capsa que l’acompanya noestigués ben pensada per aquest, si el logotip o els colors fossin inadequats o si la publicitat no sigues espectacular.
Jo mateixa penso, que estem vivint en un món superficial, on la gent no comprarà per el bon teixit de la roba o per la sola indestructible d’una sabata, la gent comprarà i/o admirarà la presentació d’allò que te davant dels ulls.
I prefereixo no enganyar-me, a mi mateixa em venenganes d’arrencar-me els ulls quan veig una còmic sans on no toca (i que de fet, no toca a quasi enlloc.), i gaudeixo com una nena tirant-me hores i hores pensant amb possibles maneres de millorar el disseny i aspecte de qualsevol tríptic que em reparteixin pel carrer, de pòsters o de mateixes empreses multinacionals.


Hipòtesis i preguntes

Què fa que ens fixem més amb algunes marques quealtres quan, el producte és gairebé el mateix o fins i tot millor?
És la publicitat, eslògan o imatge en general una manera indirecta de expressar al públic la política i principis de la empresa?
Amb el pas dels anys, les imatges de les empreses han anat canviant de la mateixa manera, inclús, mostrant indicis de còpia entre elles?
Canvia el disseny d’una marca local, amb el disseny d’una marcamés internacional?
És bo el canvi radical de la imatge corporativa d’una empresa?
La gent del carrer mostraria interès cap a productes coneguts si tinguessin una imatge diferent de la que han tingut tota la vida?


Les empreses i el seu estudi

He fet la proposta d’estudiar i comparar sis empreses diferents, totes ambientades en el camp de la sabateria. Dins d’aquestes em fixaré i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Primera Entrega
  • Primera Entrega
  • Primera entrega
  • primera entrega
  • PRIMERA ENTREGA
  • Despitonadora De Fresas Primera Entrega
  • Primera Entrega Reto
  • Estad stica Primera Entrega

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS