Promocionar el perfil professional a linkedin

Páginas: 2 (434 palabras) Publicado: 13 de marzo de 2012
PROMOCIONAR EL PERFIL PROFESSIONAL A LINKEDIN

#ESTRATÈGIA LINKEDIN
1r PAS #L’OBJECTIU LABORAL Definir un objectiu professional: que busquem a LinkedIn? Una feina? En quin tipus de feina vol i pottreballar la persona (integrador/a social)? 2n PAS #EL PERFIL Donar forma i contingut al perfil (completant-lo el màxim possible, fent servir paraules clau, aplicacions, etc) fins que aconsegueixitenir un perfil potent i diferenciador: Buscar un bon titular professional (descripció laboral situada sota el nom) Col·locar un a fotografia que transmeti una imatge favorable i positivaPersonalitzar-se la URL del perfil públic Posar un enllaç al seu blog personal sobre interculturalitat Omplir l’apartat “Especialidades”i la resta del perfil amb paraules clau Fer servir les aplicacions més adientsper a ell (penjar cv...) Aconseguir recomanacions Etc.

3r PAS #ELS CONTACTES Teixir una bona xarxa de contactes: fer networking (buscar i contactar amb persones) augmentarà les seves oportunitatsde trobar una nova feina i el farà més visible: Detectar quins són els professionals millor connectats (superconnectors)a LinkedIn del sector socio-cultural i convidar-los. Detectar quins són elsprofessionals més actius del sector sociocultural i convidar-los.

4t PAS #LES EMPRESES Seguir empreses interessants per aconseguir l’objectiu laboral: Detectar quines empreses estan contractant através de LinkedIn del sector socio-cultural i seguir-les. Ja que pot ser ara no hi ha cap oferta adient al seu perfil, però sent seguidor s’assabentarà de futures vacants. Localitzar les 5 empreses ont’agradaria treballar, seguir-les i intentar contactar amb alguns dels seus treballadors (millor si són de RRHH o amb un perfil semblant al d’integrador social).

-

5è PAS # ELS GRUPS

Unir-se agrups rellevants i afins al sector socio-cultural per participar-hi i demostrar l’experiència i els coneixements adquirits; així com identificar i contactar amb persones clau del sector: Detectar 5...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • construccion del perfil del nuevo professional
  • Linkedin
  • LINKEDIN
  • linkedin
  • Linkedin
  • professional
  • professional
  • professional

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS