Protocol A Corea Del Sud I A Hawaii

Páginas: 3 (630 palabras) Publicado: 7 de febrero de 2013
COREA DEL SUD
La cultura coreana, a l’igual que moltes altres cultures d’origen asiàtic, es caracteritza per la duresa en les normes de protocol, etiqueta i educació. La salutació en aquestacultura, és comuna en moltes altres, es tracta de la inclinació per graus de subordinació respecte a la persona que tenim davant.
Una cosa a tenir en compte és que si vas pel carrer i reps una empenta not’ho has de prendre pas malament, ja que els coreans perceben les empentes com una conseqüència de viure en un país superpoblat.

Els coreans acostumen a saludar-se entre ells amb una salutació (AnnyongHaseyo, que equival a la salutació informal occidental), també, com en moltes altres cultures asiàtiques tenen molt clar l’ordre jeràrquic que tenen establert a la seva societat, per aquesta raó laforma de saludar-se serà diferent depenent de l’edat, el sexe i l’estatus social.

[pic]


A l’hora de menjar has de tenir en compte que acostumen a menjar amb bastonets i fora de Seúl (tot i queno hi ha una gran quantitat de locals) no es troben coberts en establiments públics.
Pels coreans és de mala educació servir-se la seva pròpia beguda, la forma correcta és que un mateix ha de servirals demés per a rebre la seva beguda.
Si no t’agrada el picant ves amb compte si en un plat trobes el que poden semblar petits bocins de pebrot verd, ja que pot tractar-se de una classe de xili moltpicant.
Consideren de molt mal gust fer coses poc higièniques en públic, com per exemple: mocar-se en públic.

La educació a corea es molt avançada en tecnologia; consisteix en sis anys deprimària, sis de secundaria i entre dos i cinc anys d’educació superior, dividida entre instituts tècnics i universitats.




























HAWAII
La imatge que es té deHawaii sempre és la mateixa; surf, platja i noies ballant el Hula.
Però darrere d’aquesta imatge s’amaga una cultura ancestral rica en tradicions i amb una història que val la pena conèixer....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dub I Y Corea
  • Ataque corea del norte a corea del sud
  • Sudan I
  • PROTOCOLO DE INVESTIGACION I
  • PROTOCOLO DE EPIDEMIOLOGIA I
  • Events i protocol
  • Protocolo I Espitemologia de l complejidad.
  • Hawaii

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS