Què és la veritat?

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (324 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 21 de noviembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
La veritat

Segons el diccionari de la llengua catalana, entenem per a veritat la conformitat d’una cosa amb la raó, de manera que s’ha de creure indiscutiblement.

Jo relacionoel concepte de veritat amb un cel ennuvolat on cadascú és capaç d'interpretar diferents formes i siluetes. Així doncs, sóc del perè que no existeix una veritat absoluta, ja que cadascúen té una visió diferent i completament seva.
Per a mi la veritat és qualsevol cosa que no sigui mentida, però això dintre els meus propis conceptes de veritat i mentida. Cadapersona té un concepte diferent de veritat i mentida, i cada concepte d’aquests és vàlid.
La veritat és totalment relativa i és impossible treure’n una descripció general que serveixi pera tot. Per exemple, si quatre persones estiguessin situades a cada extrem de la classe, tots quatre descriurien una realitat d'aquesta diferent, i per a cada persona la seva realitatseria vertadera.
Estem en un mar on les onades són la diversitat d’opinions que tenen les persones. Tu vas en el vaixell de la teva pròpia veritat i no t’has de llençar al mar ideixar-te ofegar per les onades.
Sovint la veritat i la mentida són estris que les persones fem servir per aconseguir coses que volem a la vida. No sempre diem la veritat, moltes vegadespreferim mentir en comptes de dir la veritat, i això és dolent, ja que en aquests moments la veritat i la mentida s’intercanvien els papers , és a dir, la veritat passa a ser mentida ila mentida passa a ser veritat, i després el significat de veritat i mentida deixa d’existir.

Per acabar, arribo a la conclusió que ni la veritat ni la mentida existeixen. Ningú sapquè és veritat i què és mentida i mai ningú ho sabrà. Penso que arribar a trobar una veritat absoluta és com intentar trobar un gra d’arròs en un camp de pomeres. No té sentit.
tracking img