Química

Páginas: 4 (752 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2012
Pràctiques Química
1. Il·lumina l’escena del crim
Mostra 1: dóna negatiu a la prova del luminol i positiu a la reacció de Bradford. Podem saber que és l’albúmina perquè dóna negatiu a la prova delluminol a causa de l’absència del catió Fe3+ que catalitza la reacció de dismutació del peròxid d’hidrogen i dóna positiu a la reacció de Bradford perquè és una proteïna.
Mostra 2: dóna positiu a laprova del luminol i a la reacció de Bradford. Deduïm que és l’hemoglobina ja que dóna positiu al luminol perquè conté Fe3+ i això li permet activar la reacció del luminol i també dóna positiu a laprova de Bradford perquè és una proteïna.
Mostra 3: dóna negatiu a la prova del luminol i a la reacció de Bradford. Això vol dir que es tracta de la glucosa perquè dóna negatiu al luminol perquè laglucosa no conté el catió Fe3+ que activa la reacció del luminol i també és negatiu a la prova de Bradford a causa de l’absència de proteïnes.
Mostra 4: dóna positiu a la prova del luminol i negatiu a lareacció de Bradford. Per tant serà lleixiu ja que dóna positiu a la prova del luminol gràcies al seu caràcter oxidant que permet catalitzar la reacció de dismutació del peròxid d’hidrogen i dónanegatiu a la reacció de Bradford perquè no conté proteïnes.

2. Fem reaccions a petita escala
Experiment 1: El clau que havíem introduït en la dissolució ha terminat recobert d’una capa de colorvermell fosc. Això indica que s’ha produït la reacció, ja que en la reacció el coure en dissolució aquosa es transforma en coure sòlid.
Experiment 2: La dissolució s’ha tornat de color taronja, la qualcosa indica que la reacció s’ha produït perquè el Br2 en medi aquós té un color taronja.
Experiment 3: El tub d’assaig ha adquirit un aspecte tèrbol. Per tant la reacció s’ha produït ja que es formahidròxid d’alumini, i aquest sòlid té un aspecte blanquinós i és insoluble a l’aigua.
Experiment 4: El color lila de la reacció desapareix, degut a que en els productes ja no tenim l’anió permanganat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Quimica quimica
  • quimicos y quimica
  • Quimica
  • Quimico
  • Quimica
  • Quimica
  • Quimica
  • Quimica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS