Que es un robot

Páginas: 2 (283 palabras) Publicado: 12 de octubre de 2014
que es un robot?

Un robot és una entitat virtual o mecànica artificial. A la pràctica, això és en general un sistema electromecànic que, per la seva aparença o elsseus moviments, ofereix la sensació de tenir un propòsit propi. La paraula robot pot referir tant a mecanismes físics com a sistemes virtuals de programari, encara quesol ludir als segons amb el terme de correu brossa. [1]

No hi ha un consens sobre quines màquines poden ser considerades robots, però sí hi ha un acord general entreels experts i el públic sobre que els robots tendeixen a fer part o tot el que segueix: moure's, fer funcionar un braç mecànic, sentir i manipular la seva entorn imostrar un comportament intel ligent, especialment si aquest comportament imita al dels humans o altres animals.

Encara que les històries sobre ajudants i acompanyantsartificials, així com els intents de crear-los, tenen una llarga història, les màquines totalment autònomes no van aparèixer fins al segle XX. El primer robot programablei dirigit de forma digital, el Unimat, va ser instal.lat el 1961 per aixecar peces calentes de metall d'una màquina de tint i colocar-les.

En general, la gentreacciona de manera positiva davant els robots amb què es troba. Els robots domèstics per a la neteja i manteniment de la llar són cada vegada més comuns a les llars. Noobstant això, hi ha una certa ansietat sobre l'impacte econòmic de l'automatització i l'amenaça de l'armament robòtic, una ansietat que es veu reflectida en el retrat sovintpervers i malvat de robots presents en obres de la cultura popular. Comparats amb els seus col.legues de ficció, els robots reals continuen sent limitats.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Robotica
  • Robotica
  • Robotica
  • Robotica
  • ROBOTICA
  • yo robot
  • La Robotica
  • robotica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS