Quim munzó

Páginas: 3 (534 palabras) Publicado: 13 de marzo de 2012
“El perqué de tot plegat” Quim Monzó

Per això la nit següent es va trobar circulant amb cotxe sense ràdio. Cosa que odiava. Li agradava molt, sentir música mentre conduïa. A més, ¿per quès´hi havia fet posar una ràdio si al capdavall l´havia de deixar a casa? Va decidir que, mentre no resolgués el dilema, deixaria el cotxe a l´aparcament i aniria amb taxi.
Precisament dins d´untaxi, cinc dies més tard va arribar a la conclusió que era idiota gastar-se cada dia un fortuna en taxis mentre el cotxe s´estava a l´aparcament, acumulant pols. Va pensar a vendre-se´l, el cotxe. Peròde seguida va bandejar la idea: era fruit tan sols de la indignació i, per tant, desmesurada. Hi havia d´haver una solució que potser el neguit li impedia trobar. De moment, faria una cosa: com que elrebentava agafar taxis tenint el cotxe a l´aparcament (per no haver d´agafar el cotxe sense la ràdio, ni amb la ràdio si després l´havia de portar al damunt) es quedaria a casa, sense sortir. A més,en cas de necessitat imperiosa li quedaba la possibilitat d´anar a peu al bar, a la botiga o al restaurant, on fos que volgués anar. Aquest determini, però, li limitava molt el camp d´acció; a menysque acceptés trigar tres hores per anar a un lloc i tres hores per tornar-ne.

L´autor:

Quim Monzó és un escriptor i periodista nascut a barcelona el 1952. Té publicats moltíssimes novel • les,contes i, actualment escriu articles regularment per La Vanguardia. Escriu sobretot en català, però també té obres en castellà.
Jo he llegit el llibre: “El perquè de tot plegat”, format perrelats curts, on tracta amb molta sinceritat i ironia situacions aparentment quotidianes però que reflecteixen la nostra complexitat humana, plena de sentiments i actes que ni nosaltres mateixos entenem.He escollit el conte: “La Inestabilitat”. Tracta d'un noi que esta fart que li robin la ràdio del cotxe i, com odia la gent que porta la ràdio sempre al damunt perquè no li passi el mateix,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Quima
  • quimo
  • quim
  • quim
  • Quim
  • Quim
  • Quim
  • Quima

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS