Reciclatge

Páginas: 3 (628 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2012
TREBALL INDIVIDUAL:



El reciclatge a casa meva sempre habia sigut un tema que veiem com de molt lluny ja que no donaven gaire informació i no hi habien els medis necesaris per poder fer un bonreciclatge. Però farà cosa d'un parell d'anys o una miqueta més vam començar a intentar reciclar.

-Què reciclem a casa?

Inicialment a casa meva només reciclavem els diaris, tetrabrics de llet isucs, en general el paper i cartró.
Però cada vegada vam intentar començar a reciclar cada vegada una mica més i actualment ho reciclem tot menys l'orgànica que llençem junt amb el rebuig.
L'anypassat, vam trocar al servei de recollida d'objectes voluminosos que personalment crec que és un bón servei ja que moltes vegades vas per el carrer i et trobes armaris al costat del contenidor o sofàs.Tot i això crec que el servei el podrien fer tots o gairebé tots ja que si recullen el Dijous per exemple i tu truques el Divendres, no és gaire cómode tenir que estar una setmana amb l'armari a casa,i per aquesta raó crec que el llençen al costat del contenidor.
Els olis a vegades els llençem, però moltes vegades els guardem i els hi donem a la meva havia que a vegades fa sabó amb aquests.
Iles piles no les solem reciclar però actualment la càmera de fotos ja porta piles recargables i cada vegada s'utilitzen menys crec jo.

-Quin métode seguim per reciclar?

A casa el que fem es tenircom una mena de cistelles de plàstic que les tenim al pati i despres dins de casa la bossa d'escombreries normal on llençem tot el rebuig, la reste i l'orgànica. La resta i l'orgànica se sol llençarcada dos dies a la illa de contenidors que fa poc l'han possat nova al costat de casa i les cistelles va depenen més de cada setmana, abans la que menys tardava en omplir-se era la de paper i cartró jaque el meu pare comprava dos diaris per dia, però actualment va variant. Respecte a la deixalleria, jo personalment mai he anat a lleçar cap tipus d'objectes.

Mètodes que seguim a casa per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Reciclatge del polietilè
  • El Reciclatge
  • Reciclatge
  • Reciclatge
  • Reciclatge
  • Campanya comercial pel reciclatge de suro
  • Recurs didàctic sobre el reciclatge
  • Medi ambient, residus i reciclatge

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS