recursos humans

Páginas: 3 (652 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2014
Com ha comentat el meu company Arnau en la introducció, aquest nou pla que la empresa DIA va proposar la setmana passada a la seva junta d’accionistes permetia als 250 primers treballadors queaconsegueixin millors resultats a l’hora d’aconseguir aquest benefici de 2000 milions d’euros la possibilitat de comprar accions de l’empresa.
Què genera aconseguir aquests objectius per part delstreballadors?
1. Doncs primer de tot, aquest tipus d’incentius el que genera és una major competitivitat dins de l’organigrama de tots els treballadors, ja que hi ha un nombre limitat de places per aaconseguir està entre aquest grup selecte que pugui optar a la compra d’accions de la empresa.
2. En segon lloc, aquest objectiu mínim de 2000 milions d’euros, generarà que aquests 250 millorstreballadors, puguin per tant, gaudir de millors condicions laborals i d’un salari més elevat.
3. La importància de la formació o no dels treballadors: podrem observar en aquest tipus de pla estratègic sirealment tenir una formació prèvia és important a l’hora de que el treballador amb aquesta formació pugui aconseguir el seu objectiu d’estar entre els millors de la empresa per després poder tenir dret atots aquests incentius que planteja DIA; o bé, el contrari, que la formació no tingui cap tipus d’influència pel que fa a aconseguir aquests objectius.
*Aquest aspecte de la formació, serà moltrellevant per l’empresa de cara al futur, per poder veure si contractar treballadors amb formació o no és més o menys beneficiós per la empresa a l’hora d’aconseguir una millora dels resultats amb plansestratègics com el que presenta aquesta notícia.
4. I l’aspecte més important de tots: RECOMPENSES IMPLÍCITES. Els salaris dels treballadors estan relacionats amb la rendibilitat global de l’empresa; pertant: quan els beneficis són alts, els salaris tendeixen a ser elevats, i aquestes recompenses implícites fan que els treballadors puguin participar de manera implícita en els beneficis de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Recursos humans
  • Recursos Humans
  • La gestió de recursos humans a internet.
  • El Departament De Recursos Humans
  • Tema 5 Departament De Recursos Humans
  • recursos humans pac 3 2013
  • Auditoría de recursos humanso
  • Gestion de recursos humanso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS