relat

Páginas: 3 (660 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2013

DIRECCIÓ LAS VEGAS

Aço va començar un dia en el cual Mario en va alçar i va anar al seu treball com tots el dies. Ell treballaba en una empresa d'electricitat a Madrid. Mario tenia una noviaanomenada Carla, que la va coneixer fa molt any.

Carla i el seu nóvio Mario no vivien en una mateixa casa, per que no guañaben prou Diners. I com bé ells dos sabien que era un temps de crisis i nopodien comprar un pis. Però el que si que varen pensar en es casarsen i tindre un fill més endavant, els dos varen tindre que demanar Diners als seus pares si volien casar-se. Al dia següent Mario esva anar amb els seus amics, a ells sempre els agradava anar a un bar on servien unes cerveces molt bones. Pau sempre arriba tard però eixe dia va arribar tard Victor i Nacho. Cuan ja estaben totsMario els va dir a ells que Carla li habia proposat casar-se'n. Varen parlar molt els amics del tema i cuan Mario es va anar a casa per a dinar, els amics es quedaren en el bar. Tots varen proposar ideesper a fer-li una despedida de solter a Mario.

La millor idea va ser d'Ismael que deia, que ells cuatre i Mario anirien a las Vegas per a fer allì la despedida de Mario. Després, cadas cú vabuscar coses com l'avio per a anar i tornar, l'hotel per a estar allì, llocs per a anar, etc. Ells pensaben que anaba a ser molt bona idea.

Mario i Carla començaren a repartir els tarjetons on deia eldia i el lloc on farien la boda. Els tarjetons se'ls donar-en a tots els amics, pares, compañers de treball, etc. Cuan els amics varen vore la data varen anar a el cap de Mario per a dir-li que lidira a Mario que havia d'anar a l'Hotel Party a arreglar unes coses d'electricitat que va muntar l'empresa de Madrid. Cuan el cap Ruben li comunica a Mario que havia d'anar a las Vegas, ell es posa moltcontent per que sempre habia imaginat de xicotet que aniria. Mario no sabia que en l'Hotel Party de las Vegas estaben els seus amics esperen-lo per a realitzar la despedida com deu mana.

Mario...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Relatividad
  • Relat
  • Relato
  • De los otros relatos
  • relatos
  • Relato
  • Relato.
  • Relato

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS