resum de El VIOLÍ D’AUSCHWITZ

Páginas: 2 (353 palabras) Publicado: 16 de mayo de 2013
Resum de cada capitulo del llibre [EL VIOLÍ D’AUSCHWITZ]

Capitulo I
En un concert a Cracòvia, a Climent li va cridar l'atenció el violí d'una solista. Regina i ell van començar una amistat.Regina, a través de la Gerda fer-li arribar unes fotocòpies perquè entengués la seva història.

Capitulo II
Daniel acaba de sortir de la cel · la de arrest. Treballa a casa del comandant i això liproporciona certs avantatges respecte als altres. Com cada nit enyorant els privilegis de l'antiga vida, un amic li fa saber que la seva núvia és viva i està bé, i que la seva cosina Regina també.Capitulo III
En una festa organitzada pel comandant, un dels músics, Bronislaw, toca malament perquè el violí està en mal estat. Daniel, que és luthier, s'ofereix a arreglar-ho. Treballa durant tota lanit i el resultat és aprovat per Herr Sturmbannführer. L'endemà el músic explica els experiments que Rash fa amb els presos.

Capitulo IV
Daniel està construint un violí que el comandant li haencomanat. Se li ha proporcionat bon material, tot el que necessita. No sap, però, quant de temps té per acabar-lo. El comandant i Rash visiten el luthier sense cap conseqüència.

Capitulo V
En el campde concentració es realitza una selecció per separar els presos malalts dels sans. Als primers els matarà en o portarà a altres camps d'extermini per ser eliminats.

Capitulo VI
Es vesteix bé a unspocs presoners, entre ells Daniel, per fotografiar somrient, semblant ser feliços i ser-hi per pròpia voluntat. Més tard arriben camions plens de gent per omplir els buits dels malalts assassinats.Capitulo VII
Daniel acaba el violí i el lliurament penat. En fet la feina, però no sap si dins el termini i per tant si ara ell és propietat de Rash o del comandant. Sembla que ha guanyat elcomandant, i que a ell li donen l'opció d'abandonar el Camp dels Tres Rius.

Capitulo VIII
En Clemente s'assabenta que Daniel ha sobreviscut a la barbàrie de l'holocaust i que la Regina és la seva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el violí d'Auschwitz
  • El violí d'Auschwitz
  • Vocabulario El Violí D'Auschwitz
  • El violí d'auschwitz, de maria àngels anglada
  • El violí d'auschwitz
  • El violí d'Auschwitz
  • El Violí D'Auschwitz
  • critica violi d'auschwitz

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS