Resum pel·lícula wall street

Páginas: 2 (287 palabras) Publicado: 15 de enero de 2012
RESUM PEL·LÍCULA WALL STREET:
El jove protagonista de la pel·lícula, Bud Fox, és un empresari en borsa força ambiciós. Un bon dia, descobreix, a través del seupare, que l’empresa de companyies aèries Bluestar té uns preus molt baixos en les seves accions, i sap que és el moment perfecte per invertir-hi.

Sap també que és unabona oportunitat per conèixer al seu gran ídol, Gordon Gekko, un home sense escrúpols, que ha triomfat en aquest món, i que en poc temps ha aconseguit guanyar unafortuna immensa de diners. Decideix anar a veure’l per fer-li la proposta, i aquest mite del Wall Street li concedeix una entrevista que durarà poc més de cinc minuts.Temps suficient perquè Gekko, davant la sorprenent i interessant proposta, s’ho pensi i Bud marxi satisfet de la feina ben feta.
Aquest el truca el dia següentacceptant la proposta, i a partir d’aquí tot són bones notícies per Bud. Entre ells dos s’estableix una relació tan professional com d’amistat i confidents. Budaconsegueix introduir-se en el negoci privat del poderós Gordon Gekko, i comença a col·laborar en les decisions de les seves inversions.
Més tard, a causa d’uns petitserrors en algunes inversions, la seva relació es comença a complicar, influenciada també per les mútues vides personals. La competitivitat fa que es distanciïn cada vegadamés, i aquest fet fa també que Gekko acabi despatxant a Bud, cosa que posteriorment farà que el protagonista desemmascari a Gordon, i aquest acabi a la presó pertotes les il·legalitats que ha comès.
Finalment Bud acaba triomfant a la seva empresa després d’uns mesos de decaiguda tan a la feina com en la seva vida personal.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen de wall street 2
  • Resumen: Wall Street
  • resumen de la pelicula wall street
  • Wall Street I
  • Resumen De La Pelicula Wall Street
  • Resumen pelicula wall street
  • Resumen De La Pelicula Wall Street
  • Resumen Pelicula Wall Street

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS