Robotica

Páginas: 2 (405 palabras) Publicado: 11 de enero de 2014
Avui en dia el nostre món funciona amb milers de robots, màquines i altres processadors, així que podríem dir que els robots formen part de la nostra vida i hi ha de molts tipus amb estructures ifuncions iguals o semblants a les dels éssers vius.
El robot per tal de poder realitzar les seves funcions per les quals ha estat creat, necessita l’equivalent a un sistema nerviós central humà querebi ordres i pugui executar-les, per tant se li adhereixen als circuits microcontroladors encarregats de fer la funció d’una mena de cervell humà que enviï senyals i executi ordres.
Rep ordres ialeshores necessita un funcionament adequat per a cada part de l’estructura, per això se li construeixen una carcassa i “extremitats” o altres utensilis depenent de la tasca per poder realitzarfuncions especifiques. Els robots avui en dia amb els coneixements informàtics i de robòtica són fàcils de programa, fins un nen petit (amb robots adequats per a ell) pot arribar a utilitzar o programar elseu propi robot senzill.


Ens va explicar que hi ha robots que intenten fer coses i relacions que fem els humans com per exemple amb els aparells o sistemes que tenim, intenten tenir quelcomsemblant per menjar, respirar, evacuar…
També seguidament hem parlat de que hi ha robots amb sensors infrarojos que per les seves funcions especifiques, per exemple si es tracta de neteja, necessitendetectar superfícies límit per no caure, i obstacles; així evitem danys.
Es a dir: avui en dia tothom podria fer un robot encara que fos senzill, els robots conviuen amb les persones i cada dias’intenten suplir mes feines dels humans amb robots, un exemple que ens va posar va ser en la nano-medicina, ja hi ha robots encarregats de fer operacions on només hi ha un metge darrere donant ordre imanipulant-ho tot. Així que els robots han evolucionat molt.
Finalment per concloure ens va explicar el cas dels Cyborgs. Que són humans amb alguna part robòtica, per suplir funcions del cos humà mal...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Robotica
  • Robotica
  • Robotica
  • Robotica
  • ROBOTICA
  • yo robot
  • La Robotica
  • robotica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS