Ser Major

Páginas: 3 (622 palabras) Publicado: 23 de mayo de 2015
Ser major.
Ens trobem en el lloc de trobada per excel·lència dels xiquets menuts de Sant Cistòfor a l'eixida de l'escola, l'ermita. Novita jugava amb Sueno i, com era habitual, amb la tan estimadaShizuka per la qual Doraemon existia en la vida de Novita.
Era hora de berenar, la mare de Novita s'acostà a ell amb un objectiu dibuixat en el seu rostre. Un entrepà de York i formatge. Novita novolia menjar, com sempre ell el que volia era eixe dolç de cacau, sí, eixe que es desfà a la boca com neu en mà càlida, el Dorayaki.
– Novita –digué la Mare enutjada en veure la cara amarga del seu fill –has de menjar bé, del contrari no et faràs major.
– Mare – digué Novita mentre improvisava la millor excusa que mai se li podia haver ocorregut, la veritat pura. I va ser poc més d'un segon desprésquan començà a tergiversar la frase de la seva mare – Que és allò que tu m'ofereixes com a recompensa? Fer-me major? Per què vaig a voler fer-me major? tal vegada tu de xicoteta ho volies, anhelavestenir una casa, un treball estable, un bon sou, marit, fills...
Però actualment – va continuar Novita mentre la mare el mirava atònita– que te de bo ser major? Si aconsegueixes tenir una casa, has depatir y patir perquè no te la lleven i quedar al carrer havent de seguir pagant la cassa on no vius; necessites treballar per a pagar la cassa, però, treballaràs en 1000 coses, 1000 treballs que elsmajors anomenen "en negre" i que donen, si eres afortunada, per aconseguir prou diners per a llum, aigua, menjar i hipoteca. I si tens un treball estable... Sincerament, qui té actualment un treballestable i segur? Mira La que se avecina, sí, la sèrie de televisió, a Amador el canviaren per una planta per agafar-se un mes de baixa per paternitat.
Mare – deia Novita amb cara de pena – A mi nom’agradaria ser lladre i pareix que l’única manera de viure bé actualment és ser polític. A més, per a ser major he de passar per l’adolescència! Això sí que em fa por... Canviarà el meu cos, la meua...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Major
  • Major
  • Proyecto de majora
  • Major Lazer
  • Major Lazer
  • ruta de majora
  • Major priorities
  • Plantago major

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS