silken bilbao

Páginas: 3 (667 palabras) Publicado: 31 de marzo de 2014
















BIOGRAFIA DELS AUTORS
Aquesta obra integral és el resultat de la feina de Javier Mariscal i Fernando Salas.
Els dos dissenyadors treballaven en àmbitmultidisciplinari, però el Mariscal va acabar centrant-se més en el món gràfic i Salas es va ampliar a l’interiorisme, i d’aquestes especialitats es va poder realitzar aquest recent projecte.

·TIPOLOGIA
Elconcepte de disseny integral que s’ha aplicat contempla: el projecte d’arquitectura, l’interiorisme de les habitacions, el bar, la cafeteria i el restaurant.
S’ enllacen els àmbits del disseny on quedarepresentat en les peces de mobiliari pròpies, la selecció de peces emblemàtiques, la identitat, imatge i comunicació web, els uniformes i les peces d’art que enriqueixen els interiors.
Com focusprincipal que s’ha de vendre és la instal·lació destinada com a espai d’habitatge i oci d’unes persones. Un lloc que dialoga amb l’art i el disseny i ofereix una estança agradable als seus visitants.·Aspecte funcional:
Compleix la seva funció principal pel qual ha estat creada, un espai d’habitatge i oci per a uns clients, que sigui capaç de seguir amb una imatge cultural de la ciutat deBilbao. Es tracta d’aconseguir un espai que pugui ser utilitzat per molta gent alhora que ha de poder tenir en comú els mateixos gustos i necessitats. Precisament per això, Mariscal i Salas aclareixen quehan buscat un caràcter anònim, sense donar a entendre en excés el nom de l’autor ni l’estil.
S’ha volgut fer un espai senzill, sense complicacions tècniques, funcional, perdurable i que intenti crearperspectives visuals en un hàbitat entès com multi funcional, no sols com un simple dormitori.
Així destaquem els següents elements:
·mobiliari antropomètric apte pel seu ús (llits, cadires, portes,escales...)
·espai ideal per a les activitats, formes senzilles i clares tant en la imatge corporativa com als espais interiors
·grafisme senzill per orientar al públic (número de la porta,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • silk
  • Bilbao
  • BILBAO
  • BILBAO
  • BILBAO-NUEVA YORK- BILBAO
  • Francisco Bilbao
  • Ordenanzas de bilbao
  • Cartas a bilbao

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS