Simbolos De Divinitat

Páginas: 2 (393 palabras) Publicado: 24 de enero de 2013
1.1
EL SOL: El sol es un símbol que simbolitza la divinitat. Perquè el sol es la primera llum. Perquè el sol ens il.lumina i ens escalfa, és un símbol de vida. El sol també representa el temps. Elsol és símbol de poder, perquè és el centre del univers, com a demostrat la ciència. El sol simbolitza l'ull de Deu que tot o veu per aixo es un símbol de divinitat.
EL CEL: El cel és un'altre símbolque simbolitza la divinitat. Perquè el cel és immensitat, és vida, força i transcendent. El cel està per sobre de nosaltres i domina tota la terra, aixequen el cap i esta el cel, infinit, és immens.El cel també es símbol de vida perquè dona a la terra el que és necessari per a la vida, ens dona el sol que ens escalfa i l'aigua de la puja, al cel i son les estrelles que guien als mariners, alsnòmades, als pastorets entre altres, és el símbol de l'orientació. D'altra banda el cel per la majoria de les religions és el lloc de la divinitat, on vas quan ets mort. Per aixo és un símbol dedivinitat.
LES MUNTANYES: Les muntanyes simbolitzant divinitat, és un lloc ideal per trobar la divinitat, es un lloc de trobada amb la divinitat. Les muntanyes son fortes, grans i permanent, es algú quesupera la condició humana.
1.2
TRIQUETA: La triqueta era un símbol de divinitat pels celtes. És un talismà d'origen cèltic que simbolitza la vida, la mort i el renaixement. Al·ludeix a la tripledimensió de la divinitat femenina: donzella, mare i anciana. Així mateix, representa la igualtat, l'eternitat i invisibilitat. També plasma la filosofia cèltica segons la qual el Tot té tres nivells: físic,mental i espiritual.
2 tramesa
En aquest anunci, podem observar que el element simbòlic per promocionar el perfum es el cos semidesnut de la dona. Que es complementa el cos de la dona amb lacol·locació estratègica del producte en la zona genital de la dona, amb posició sugerent.
En aquest anunci the only the brave tatoo, el element simbòlic mes influent es el propi pot de colònia, els punys...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • que es lo simbolico
  • Simbolica
  • Simbolos
  • Simbolos
  • Simbolos
  • SIMBOLOS
  • Simbolos
  • Simbolos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS