Taller De Redacció

Páginas: 2 (393 palabras) Publicado: 19 de octubre de 2015

Taller de redacció
Text modalitzat
Hi ha un component racista en aquest rebuig, però també hi ha un seguit de greuges comprensibles. Els veïns tenen por que, amb una mesquita al seu barri, canviïla composició ètnica del seu veïnat, hi hagi aglomeracions de gent, sorolls i, fins i tot, en algun cas extrem es pot témer per una degradació de la zona o perquè baixin els preus dels immobles. Ja emperdonaran que no busqui eufemismes i escrigui així de clar. Crec que molts autòctons ho veuen d’aquesta manera i, precisament, els ajuntaments escolten les reticències dels veïns i intenten evitar laconstrucció de cap mesquita en el seu terme municipal. Però com que tots pensen això, els ajornament en la construcció de mesquites encara agreugen més la situació.
Els musulmans es veuen obligats areunir-se i pregar en solars o campaments provisionals que no compleixen unes condicions mínimes de seguretat i higiene. Així s’alimenta més el mite de la mesquita marginal, allunyada del centre urbài on finalment s’hi va assentar un recel malaltís contra la població local que discrimina els seguidors de l’islam. Tenim tots els elements per al conflictes ¿És això el que volem?
Text nomodalitzat
Hi ha un component racista en aquest rebuig, però també hi ha un seguit de greuges comprensibles. Els veïns tenen por que, amb una mesquita al seu barri, canviï la composició ètnica del seu veïnat,hi hagi aglomeracions de gent, sorolls i, fins i tot, en algun cas extrem es pot témer per una degradació de la zona o perquè baixin els preus dels immobles, parlant clar i sense eufemismes. Elsautòctons ho veuen d’aquesta manera i, precisament, els ajuntaments escolten les reticències dels veïns i intenten evitar la construcció de cap mesquita en el seu terme municipal. Però com aquet pensament escomú a una gran majoria de gent, els ajornaments en la construcció de mesquites encara agreugen més la situació.
Els musulmans es veuen obligats a reunir-se i pregar en solars o campaments...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Taller De Lectura Y Redacci N
  • Taller De Lectura Y Redacci N
  • Taller de Lectura y Redacci n II
  • Taller De Lectura Y Redacci N 2
  • Proyecto de taller de lectura y redacci n
  • Taller de Lectura y Redacci n 1
  • TRABAJO FINAL TALLER DE REDACCI N
  • Taller De Lectura Y Redacci N II

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS