Tecnologia

Páginas: 2 (323 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2013
Resum Videos:
Video 2:
Aquest video ens comenta que es coneixen més de 2 milions d'espècies i entre aquestes hi ha unagran variabilitat, en el pasat es pensava que l'havia creatDéu però Darwin al S.XIX demostra que es mentira i ens diu que la base de l'evolució és la selecció natural.
El video ens diu que les espècies es poden extingir i desapareixer, lasuperpoblació feia que no tots podien coexistir i que només es quedaven els organismes més ben adaptats ja que no hi havia recursos per a tots.
Ell va morir sense sabercom esmantenia la variabilitat de formes entre individus d'una mateixa espècie, es va obtenir la informació que tots provenim d'un avantpassat comú i es va construïr un arbre geneològic. Maisabrem amb certessa si totes aquestes relacions són veritables però podem realitzar hipòtesis.

Video 3:

Aquest video ens diu que Darwin va exposar la seva teoria el 1859gràcies a un viatge que va realitzar a les Illes Galàpagos. En aquest viatge va observar que els animals d'aquella illa eren semblants a altres que ell ja havia vist abans, aquests noels coneixia però s'havien adaptat al lloc on estàven.
Darwin explicava que la selecció natural es basava en una sèrie de característiques que havia observat en una mateixa espècie:Els pinsans, deia que el bec d'alguns era més gran en comparació amb els altres i que aquests tindrien més avanttge que els que tenien el bec petit.
Va afirmar que observem al mónés degut a la selecció natural i que tots tenim un avantpassat comú, ell pensava que aquestes proves les obtindríem als fòssils. Darwin sabia que les espècies evolucionaven amb elpas del temps en el moment que la selecció natural influia spbre els trets heretats però no sabia com apareixien. La genètica va ser el que va completar la teoria de Darwin.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tecnologia
  • Tecnología
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia
  • Tecnologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS