Tiempos modernos

Páginas: 2 (346 palabras) Publicado: 28 de enero de 2015


TIEMPOS MODERNOS
Quan van dir a clase que escollíssim la pèl·licula que nosaltres volgessim per comentar, vaig decidir-me per Charles Chaplin ja que des de que a la clase van posar films de lesseves pèlicules vaig sentir una gran curiositat, més que res, per la manera com actuava. Vaig escollir temps moderns que és un llargmetratge de 1936 escrit i dirigit, per Charles Chaplin, que va sertambé l'actor principal.
En aquesta pèl·licua, Charles Chaplin ens ha mostrat una societat mecanitzada política y culturalment on las condicions dels treballadors industrials són inhumanas. Totaaquesta crítica al capitalisme i a la industrialització la podem percebre des del prinipi de la pèl·licula quan una multitud de gent es dirigeix apresuradament fins els seus respectius treballs.Fins i tot es pot evidenciar amb l'excelent escena de la màquina de menjar que ofereixen a la fabrica per sistematitzar fins i tot l'hora de menjar per tal de aconseguir la màxima produció. Davantd'aquest panorama, l'home pasa a ser un engranatje més de la màquina i, queda reflectit quan Chaplin cau en aquesta.
Personalment, crec que hi ha escenes molt bones; la seva petita i aïllada casa, lamecanitzacó de la indústria, el pla on cau dins d'una màquina, em va impresionar molt, on es veu tots els grans engrenanatges... En cada seqüència ens podem trobar amb un petit detall que faci criticaal taylorisme,que era el que ell buscava. Chaplin ens sorpren amb un film entremig de sonor i mut. Pero tot i que hagués incoportat el so tampoc li caldria, ja que es un actor que no li fa falta nillums especials, ni paraules per arribar a transmetrens el que ell vol perque amb la seva interpretació no hi fa falta res més.
El cinema, com totes les arts, es un reflexe dels problemes de l'època.Els grans mestres aconsegueixen poeticament plasmar'ls en la pantalla. Charles Chaplin sense dubte va ser un d'ells. Director i actor d'una gran obra on mostra amb un gran sentit del humor els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tiempos modernos
  • Tiempos modernos
  • Tiempos Modernos
  • Tiempos modernos
  • Tiempos Modernos
  • Tiempos Modernos
  • Tiempos modernos
  • tiempos modernos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS