Titanic english

Páginas: 16 (3868 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2011
ÍNDEX:

0 ÍNDEX 0

1 Sota del OCEÀ 1

2 El vaixell més gran del món 2

3 Iceberg! 3

4 CQD Emergència! El vaixell s’està enfonsant! 4

5 Ningú escolta 5

6 Dins dels bots salvavides 6

7 En el fosc, fred mar 7

8 El California i el Carpathia 8

9 Descobrint el Titànic 9

10 Recordar 10

11 Checking your understanding 11

11.1 Pages 1-3 Find the answers to thesesquestions. 1
11.2 Pages 4-9 Who said this in the story? 2
11.3 Pages 10-13 Are there sentences true (T) or false (F)? 3
11.4 Pages 14-19 Write answers to these questions. 4

12 Working with language 12

12.1 Complete theses sentences with information from the book. 1
12.1 Use these words to join these sentences together. 2

1. Sota del oceà

“ Mira això! ”
“ El què? ““mira! Allà, a la camera. És un vaixell! ”

Era el 1 de setembre de 1985. alguns francesos i americans van ser mariners de vaixell del Nord Atlàntic. La camera està a l’aigua al darrera del vaixell. En aquesta camera. Ells poden veure el vaixell, baix l’aigua. El vaixell és molt llarg i ample, a uns 3810 metres sota el nivell del mar. Els peixos entren i surten per les finestres. És molt gran, aquestvaixell. “ És el Titànic! “van dir els mariners.”
Ells van riure. Estaven molt contents. L’any següent van tornar-hi amb més cameres. On era el Titànic? I perquè no està a 4000 metres sota l’oceà, en el Nord Atlàntic? El llibre el tens tu.

2. El vaixell més gran del món!

Quinze mil persones anaven al Titànic. Van construir-lo al 1912, a Beltfast, al Northern Ireland. És el vaixell més grandel món, 24900 tones. Feia 265 metres de llargada, 28 metres d’amplada. Podia anar a 46 km/h. És el vaixell més ràpid del món. El Titànic era molt bonic.
Les habitacions de primera classe eren pels passatgers, agradava als senyors i senyores Jacob Astor. Els agradaven les habitacions dels hotels més cars. La senyora Astor tenia 19 anys més que el seu marit. Ells tenien dos habitacions grans,menjador i tres habitacions més. Ells tenien gana i els seus amics eren dins el bonic restaurant, i els passatgers de primera classe podien escoltar música, fumar i llegir.
Les habitacions de la segona classe també eren boniques pels passatgers. Ells anaven a la millor classe del vaixell. Però hi havia classes de passatgers sobre el Titànic. Alguna gent no era rica. Ells i la gent treballaven aEngland i Ireland. Ells buscaven per viure a America. Ells durmien a habitacions pels passatgers de primera i segona classe, van empurtar-se els seus gossos i van caminar. Però ells no van agafar la tercera classe de passatgers. Ell va dissenyar el Titànic.” Jo sabia el que feia. “ ” És gran i segura, i és molt segur. El baixell no pot enfunsar-se”

3. Iceberg!

El 10 d’abril del 1912, el Titànicva anar de Southampon, a Anglaterra fins Corck, Irlanda. Va anar a l’oest, cap a Nova York. Portava 2207 passatgers. Durant quatre dies van estar excitats i feliços.

La nit del 14 d’abril el mar estava tranquil. El temps era bo i havien centenars d’es trelles al cel aquella nit. Però feia molt de fred, així doncs molts passatgers estaven a les seves habitacions, parlant, bevent, i escoltantmúsica. A la part superior del vaixell , dos mariners – Frederick Fleet i Reginald Lee – miraven el mar negre i el cel. Tenien molt fred. A les 11:40 del vespre, Fleet va veure una cosa davant del vaixell. Era molt gran i blanc, no estava lluny.

“Iceberg! Iceberg!” va dir pel telèfon “Hi ha un iceberg davant del vaixell”

“Gràcies” va contestar Murdoch el Primer Oficial en veu baixa. Al cap de37 segons no va passar res.
En Fleet i en Lee miraven l’iceberg, que s’apropava i s’apropava. Era molt gran milions de tones de gel. El Titànic, el vaixell més ràpid del món, anava a 40 quilometres per hora. I portava 2000 passatgers parlant i escoltant música.
Després, lentament, el vaixell girà cap a l’esquerre i l’iceberg cap a la dreta.
Fleet i Lee miraven, les seves boques estaven...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • titanic
  • El Titanic
  • Titanic
  • Titanic
  • Titanic
  • TITANIC
  • El Titanic Fue Un
  • titanic

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS