Trabajo de Investigación

Páginas: 2 (359 palabras) Publicado: 18 de febrero de 2014
El camp de la robòtica és molt extens i en conseqüència endinsar-m’hi sense uns objectius clars seria un intent suïcida totalment impossible, per solucionar aquest problema vaig decidir plantejar-meun repte: Aconseguir arribar el màxim de lluny possible en aquest fabricant robots (a mà) senzills sense microprocessadors. Pels que no domineu l’electrònica: un microprocessador és un processador(CPU, central processing unit, o unitat central de processament) de tamany reduït que executa funcions prèviament programades obtenint així un univers de casi infinites possibilitats en funcions. Ivosaltres direu “I perquè no utilitzes aquestes coses si dius que és tant meravellós?”, doncs perquè per a programar CPUs és necessita un nivell elevat de informàtica i programació, cosa que jo, estudiantde 1er de batxiller, encara no tinc.

En resum, el meu mètode de treball basat en objectius seguirà (de moment) tres etapes simples:

Construcció d’un robot seguidor de llum.

Construcció d’unrobot seguidor de línies.

Construcció d’un robot “insecte” (D’aquest ja us en parlaré més endavant.)

Com ja us vaig comentar en el post anterior el meu primer objectiu és fabricar un robotseguidor de llum. Però… Què és un robot seguidor de llum? Doncs com diu el propi nom un robot seguidor de llum és un robot amb sensors que activa uns motors quan se li enfoca amb una llum. Aquests sensorses diuen fotoresistències (o LDR, light-dependent resistor) i fan la funció d’una resistència que varia la seva potència en funció de la llum a la que estigui sotmesa. La relació entre llum iresistència és indirectament proporcional, és a dir, més llum, menys resistència.

Per a construir aquest robot seguiré un plànol d’un circuit que us adjuntaré amb aquest post. Els materials es podenaconseguir en qualsevol botiga d’electrònica i no són excessivament cars, en total surt a una miqueta més de 5€. Components:

2 transistors NPN tipus Darlintong tip 120

2 resistencies de 1000 Ω

2...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo De Investigacion
  • Trabajo De Investigacion
  • Trabajo de investigacion
  • Trabajos de investigacion
  • Trabajo de investigacion
  • Trabajo de investigacion
  • Trabajos de investigacion
  • Trabajo de investigacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS