Trabajo Empresariales Coca Cola

Páginas: 13 (3072 palabras) Publicado: 4 de julio de 2012
[pic]




BLOC 1

1.- DETALLA els principals factors econòmics o productius de Coca-Cola.

Coca-cola és un refresc carbonatat venut en botigues, restaurants i màquines expenedores en més de 200 països. És produït per The Coca-cola Company. Al principi, quan la va inventar el farmacèutic John Pemberton, va anar una medicina patentada, encara que va ser adquirida posteriorment perl'empresari Rosteix Griggs Candler, les tàctiques del qual de màrqueting van fer a la beguda una de les més consumides del segle XX. La companyia produeix realment un concentrat de Coca-cola, que després ven a diverses empreses embotelladores llicenciades, les quals barregen el concentrat amb aigua filtrada i edulcorants per a posteriorment, vendre i distribuir la beguda en llandes i ampolles en elscomerços minoristes.
Coca-cola ha estat sense cap dubte beneficiari d'aquests esforços per part dels governs del món sencer desitjosos de promoure les inversions del sector privat, els quals, actuen com motor de creixement econòmic al proporcionar més de la meitat les oportunitats d'ocupació i controlar tres cambres de l'economia global.
Coca-cola forma part d’aquest motor, ja que és una de lesmarques més conegudes de tot el món. Té socis en 200 països a tot el món, i és una companya que crea treballs a altres empreses per tant ajuda a incrementar l’economia.
Donat la grandària i l'abast de Coca-cola -empra a 55.000 persones en tot america i en 2005 va vendre 23.000 milions de dòlars. Tenen més de 400 marques i quan tenen l’oportunitat compren noves marques o les creen ells mateixos.2.- ANALITZA la complexitat de Coca-Cola fen un anàlisi dels elements estructurals i conducta. Es valorarà les aportacions fetes parlant de com aquests elements podem incidir en la definició de la complexitat.

Per classificar l’empresa Coca-Cola segons la classe d’empresa al que pertany, s’han de veure des de dos punts de vista: els elements estructurals i els elements de comportament:
Segonsels components estructurals l’empresa és multiplanta ja que té diferents fàbriques situades pel món.
Segons el camp d’activitat és multiproducte de diferenciació ja que fa diferents productes, Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola sense cafeína, Coca-Cola Zero.
Segons els elements de comportament, el procés de decisió ve determinat per els propietaris, res varia en cap moment. No és multicontrolja que els dos propietaris prenen les decisions de producció i tot.
Per classificar l’empresa Coca-Cola segons la classe de mercat al que pertany, s’han de seguir cinc .......: segons el nombre de competidors, segons el tipus de comprador, segons les característiques del producte, segons el momen de realització de la transacció i la seva possible expansió i segons les condicions o formes derelació de l’intercanvi.
Segons el nombre de competidors, Coca-Cola és una empresa que té l’oligopoli d’oferta, és a a dir, que hi ha pocs oferents potencials d’aquest producte (Coca-Cola i Pepsi) i molts demandants.
Segons el tipus de comprador, l’empresa americana reparteix tant a mercats articulars i de consum com a mercats d’empreses, ja que reparteix a l’engròs per a empreses però els compradorsindividuals també l’adquireixen. És a dir, l’empresa vent el producte final, les empreses que el compren, no el transformen.
Segons les característiques del producte, Coca-Cola serveix als mecats de bens de consum no duradors, ja que la Coca-Cola es consumeix relativament ràpid i en l’economia familiar.
Segons el momen de realització de la transacció i la seva possible expansió, Coca-Cola es moudins d’un mercat “spot”, és a dir, les transaccions es formulen al moment. Encara que fagi servir mercats actuals, ja que és un potencial del mercat actualment, també fa us dels mercats potencials ja que ven a l’extranger i en països en vies de desenvolupament.
Segons les condicions o formes de relació de l’intercanvi, Coca-Cola fa servir la licitació, o sigui, la transacció està marcada per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo De Investigacion Coca Cola
  • Trabajo sobre produccion de la coca cola
  • Responsabilidad Social Empresarial (Fundación Coca-Cola)
  • Analisis empresarial coca cola
  • Estudio Empresarial Coca-Cola
  • Estrategia empresarial de coca-cola
  • politicas empresariales de coca cola
  • Estrategia Empresarial De Coca-Cola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS