Trabajo

Páginas: 3 (694 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2011
Logistica Us remet el meu currículum en resposta al correu que vaig rebre ahir dia el vint-i-cinc de març, en què s’ofereix una plaça d'Administratiu/va

Per la meua formació i experiència,m'atreveixo a pensar que reuneixo les aptituds necessàries per a ocupar el lloc de referència.

D’aquesta manera, us prego que considereu no solament l’adequació del títol que m’acredita, sinó també lestasques específiques que he desenvolupat en el sector, la qual cosa em situa, a la meua manera de veure, en una posició avantatjosa.

Els nous reptes, encara que siguen en camps ja coneguts,m’estimulen i serveixen d’esperó per a emprendre amb entusiasme les noves responsabilitats que poguera assumir, fins i tot sabent que el camí per recórrer és llarg encara.

La meua disponibilitat per a assumirdes d’aquest mateix moment aquest encàrrec laboral està d’acord amb les meues aspiracions professionals. M’agradarà poder tractar amb vosaltres de tot això i d’altres qüestions que considereuoportunes, en una entrevista personal que confiadament sol•licito.

Mentrestant, quedo a la vostra disposició.

Atentament,
Us remet el meu currículum en resposta al correu que vaig rebre ahir dia elvint-i-cinc de març, en què s’ofereix una plaça d'Administratiu/va

Per la meua formació i experiència, m'atreveixo a pensar que reuneixo les aptituds necessàries per a ocupar el lloc de referència.D’aquesta manera, us prego que considereu no solament l’adequació del títol que m’acredita, sinó també les tasques específiques que he desenvolupat en el sector, la qual cosa em situa, a la meuamanera de veure, en una posició avantatjosa.

Els nous reptes, encara que siguen en camps ja coneguts, m’estimulen i serveixen d’esperó per a emprendre amb entusiasme les noves responsabilitats quepoguera assumir, fins i tot sabent que el camí per recórrer és llarg encara.

La meua disponibilitat per a assumir des d’aquest mateix moment aquest encàrrec laboral està d’acord amb les meues...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajadores Del Trabajo
  • trabajo del trabajo
  • Trabajo Del Trabajo
  • El trabajo y el Trabajador
  • Trabajo Trabajador
  • trabajo trabajo
  • trabajo trabajo
  • Trabajo de trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS