Tractament De Plat I D

Páginas: 4 (752 palabras) Publicado: 15 de mayo de 2015
BIOGRAFIA
Foot era la filla d'Esther Cleveland i Grover Cleveland i va néixer a la Casa Blanca, Washinton el 3 d'octubre de 1920, durant la segona presidència del seu pare. Foot va ser educada al'escola privada Somerville a Oxford, 1939 a 1942 i més tard es va convertir en professora de filosofia a la mateixa escola.
Ella va ser un dels fundadors d'Oxfam , i un ateismo
Es va casar amb MichaelRichard Daniell Foot i va morir el 3 d'octubre de 2010 a Madrid.
ÉTICA
Tractament de Plató i d'Aristòtil de les virtuts no són el mateix. Plató creu que la virtut és efectivament una fi de buscar-se,per la qual cosa un amic podria ser un mitjà útil. Aristòtil afirma que les virtuts funcionen més com un mitjà per salvaguardar les relacions humanes, especialment autèntica amistat, sense la qual lacerca d'un per a la felicitat és frustrat. Per això podem dir que l’ètica de virtut es basa en Aristòtil. Però Foot s'alinea explícitament amb Aristòtil -però amb un Aristòtil fortament biologitzat,que sosté que la moralitat és una part de la dotació natural humana i pot ser considerada bona perquè promou la supervivència i conveniència de les espècies

Un dels avantatges de l'ètica de la virtutés que ofereix ponts a través dels dualismes tradicionals de objectivisme i el subjectivisme ètic, entre el racionalisme moral i el voluntarisme, entre el cap i el cor.
L’ética de virtuts inclouaquests conceptes

ARETÉ (virtut): l'excel·lència o la plenitud que pot aconseguir una realitat, un objecte i de manera especial l'home. La virtut d'un ganivet, per exemple, és la nitidesa;entre les virtutsd'un cavall de carreres és la velocitat.
Quatre virtuts cardinals: saviesa, coratge, justícia, temprança
Aristòtil sostenia que cadascuna de les virtuts morals era una mitjana (Áurea = punt mitjà )entre dos vicis corresponents, una d'excés i una de deficiència. Per exemple: el valor és una virtut trobat entre els vicis de la covardia i la temeritat .
PHRONESIS (saviesa): Foot creu que la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Matemàtiques i veritat en platò
  • Plató
  • Plato i Ebbinghaus
  • Antropologia de Plató i Descartes
  • G. Colli I Plató
  • Plato i el show de truman
  • Apuntes Socrates I Plató
  • Relació entre Plató i Màtrix

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS