Treball amb les families

Páginas: 3 (601 palabras) Publicado: 14 de febrero de 2011
Treball amb les famílies

El treball amb les famílies quan es treballa a una escola es molt important ja que hem de conèixer la màxima informació de l’alumne per poder ajudar-l’hi, no només anivell acadèmic sinó també a nivell personal.

Avui dia aquesta relació família-escola es cada cop més complicada perquè el pares no tenen temps per poder assistir a les reunions o tutories.

Aquestesreunions i treball amb les famílies es tornen molt més important quan a la família arriba o hi ha un nen amb necessitats educatives especials.

Quan una família decideix tenir un fill, un delsesdeveniments més importants, ho fa amb la confiança i l’alegria de que es donar un pas més cap a la felicitat. T’imagines com serà la vida amb aquest fill i et crees un futur ideal. Però tot això estrenca quan el nouvingut arriba amb una malaltia i trenca tota la visió de futur que tan bé es tenia idealitzada.

Arriba el moment d’intentar assolir el millor possible aquesta situació inesperada id’intentar remuntar i normalitzar aquesta situació el més aviat possible.

Hem de saber que aquesta família haurà de passar per unes diverses fases com es la d’assimilar la nova situació i la d’acceptarallò que els hi a tocat viure.

Al principi tot serà fosc i un túnel sense sortida, fent-se de manera continua moltes preguntes del tipus... “que ha passat, com ha pogut canviar tant la nostra vida,perquè a nosaltres...”. Després poden entrar en una situació on no solen ser molt conscients de la situació que, d’ara en endavant, els ha tocat viure i, finalment, arriba la gran remuntada oncomencen a buscar soluciones i llocs on els puguin ajudar.

Al principi, quan el nen es un nadó no hi ha gaire “complicacions” ja que el nadó viu sota la protecció de la família. El problema arriba quandecideixen, o no hi ha més remei, que el nen a d’anar a una escola. Però, quina escola? Una ordinària o una especial?, amb les millores instal·lacions o amb la millor qualitat humana per part de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Familia treball
  • Quadre comparatiu treball amb suport
  • Programació amb famílies
  • Treball social en famílies
  • INTERVENCI AMB FAMILIES EN DIFERENTS SITUACIONS
  • TREBALL AMB HEMEROTEQUES DIGITALS
  • Treball amb la fusta
  • Treball Amb Plca Mare Processador I Memoria Ram Començat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS