Treball Bowling For Columbine

Páginas: 4 (952 palabras) Publicado: 4 de febrero de 2013
Treball de la pel·lícula Bowling for Columbine
1. Presentació de la pel·lícula (fitxa tècnica):
Aquesta pel·lícula està dirigida per Michael Moore, un director cinematogràfic de documentals nascutel 1954 a Michigan, Estats Units. Ha fet pel·lícules com Fahrenheit 9/11 (2004, guanyadora d’un Palme d’Or) o Sicko (2007). També és reconegut com a autor; alguns dels seus llibres són: Estúpids homesblancs(2002), Què han fet amb el meu país(2003) o Cartes des del front(2004).
La pel·lícula Bowling for Columbine està basada en els fets de la Massacre de Columbine, una tragèdia que va ocórrer alColumbine High School (Columbine, Colorado, Estats Units) en que dos alumnes que des de que van entrar a aquell institut els van fer la vida impossible, ja sigui pegant-los, escopint-los en el menjar,o el que és més típic, enfonsar-los el cap en el vàter. Decidits a venjar-se, van matar les persones que els feien la vida impossible, i desgraciadament, no només van acabar amb la vida dels seusabusadors, sinó que també amb la vida de 12 alumnes i un professor.
En aquesta pel·lícula el director tracta diferents temes, com per exemple, la violència als instituts estatunidencs, l’ús d’armes perpart dels ciutadans...
Es demostra com la gran majoria de ciutadans americans tenen armes a casa seva gràcies a la por causada pels mitjans de comunicació i com es pot aconseguir un arma o municiófàcilment al supermercat més proper. En canvi, en Michael, fa un petit viatja a Canadà i allà demostra que la gent és més confiada que els estatunidencs, per exemple, ningú té armes a casa seva i la granmajoria mai tanca la porta de casa seva amb clau.
2- Desenvolupament del mètode científic:
Observació (plantejament de preguntes)
En aquest pas, Michael Moore observa que als Estats Units elnombre de persones que tenen armes de foc és, comparat amb la resta de països, molt alt, i el nombre de persones que les fan servir per cometre homicidis o atemptats és també molt alt.

Hipòtesi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo bowling for columbine
  • Documental bowling for columbine
  • Bowling for columbine
  • Bowling for columbine
  • Documental bowling for columbine
  • resumen bowling for columbine
  • Documental “Bowling For Columbine”.
  • Bowling for columbine

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS