Tremendos

Páginas: 7 (1736 palabras) Publicado: 11 de enero de 2012
TREMENDOS
Pregunta
He decidit fer el treball de camp sobre els Tremendos ja que considero que són un grup de música que ha tingut influència en la meva vida ja que han sigut els protagonistes de moltes nits inoblidables. Ells són energia, alegria i et fan sentir bé. Però més enllà de totes aquestes emocions he volgut plantejar-me i estudiar quin és el motiu de versionar aquestes cançons quetoquen, perquè elegeixen certes cançons i no unes altres?

Plantejament teòric
TREMENDOS és un grup de música català que es dediquen a fer versions. Està format per sis músics enèrgics i experimentats. Des de 1993 la filosofia del grup és ben clara: Rock'n'roll i festa, MOLTA FESTA!! Interpreten un repertori amb les millors cançons dels anys setanta, vuitanta, noranta i actuals, amb una importantsecció d'skà i sense oblidar els èxits del rock català. Les ganes de gresca a dalt i a baix de l'escenari, el bon rotllo amb el públic i el fet que interpreten música 100% en directe fa que TREMENDOS s'hagi convertit en un grup de referència per al jovent i en una de les bandes més contractades. Un concert de TREMENDOS és un espectacle fresc, engrescador i ideal per a la millor Festa Major. Tenenel segell de garantia de qualitat Música 100% en directe, concedit per Musicat. Si una cosa està clara és que interpreten cançons que agraden a la gent, cançons que enganxen i que et fan sentir bé, cançons que mai passen de moda o que al sentir-les et recorda en algun moment de la teva vida.

Desenvolupament
Podem percebre amb claredat que els Tremendos fan un gran espectacle de música endirecta i que transmeten realment una energia brutal i motivada en es seus concerts interpretant cançons d’altres grups de música reconeguts, en el seu repertori conviuen cançons dels anys setanta, vuitanta, noranta i actuals, amb especial atenció a la música ska i cançons d’èxits catalans. El grup de versions Tremendos fa una trentena de concerts al llarg de l'estiu i en total una cinquantena deconcerts en tot un any. Destaquen sobretot a l'estiu en les festes majors i durant l'any en festes tradicionals com Nadal, cap d'any, carnaval, la castanyada o altres concerts benèfics. Aquesta formació lleidatana s'ha especialitzat en versions i ha obtingut el segell de qualitat Música 100% en directe, concedit per Musicat- Músics de Catalunya.
El grup de versions Tremendos ha estat proclamatguanyador dels Premis ARC de la música catalana, en la categoria de ‘Millor grup de versions 2011’. Aquests guardons, concedits per l’Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya són els de referència en l’indústria musical catalana i s’atorguen amb la voluntat de distingir les propostes musicals i escèniques catalanes més rellevants de la temporada. El lliurament de premis va tindrelloc el 16 de novembre a la Sala Luz de Gas de Barcelona.
 Enguany el grup de versions Tremendos ha celebrat el seu 18è aniversari (es va crear a Maials al 1993). Ha aconseguit un ascendent èxit allà on ha actuat: Aplec del Caragol, Andorra, Ponts, Puigcerdà, La Pobla de Segur, La Seu d’Urgell, Balaguer, etc. Per altra banda, la formació està tenint un important ressò a les xarxes socials com elFacebook, amb 5.000 amics i amigues i gairebé 3.000 fans a la seua pàgina oficial 'Tremendos (grup de versions)'.
Els components són: .
David Masot: (veu) De jove s'aficiona a la música. Ben aviat assisteix a classes de cant i logopèdia per optimitzar la veu. Actualment és una de les veus destacades en el panorama musical català. És vocalista de The Companys i Tremendos.

Benjamí Quiroga“Melín” ( guitarra i veu)Comença la seua singladura musical l'any 1988. Estudia piano, guitarra i cant, fet que el consolida com un destacat instrumentista i un excel·lent corista.

Robert Masip: (baix i veus)L'any 1988 fa la seua primera classe de baix elèctric. Des d'aleshores ençà no ha parat de créixer com a músic. És un referent en la seua projecció com a baixista

David Rovira: (guitarra)...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el tremendismo
  • Tremendo
  • tremendo
  • El tremendo
  • tremendismo
  • tremenda caa
  • Historias tremendas
  • Tremendo Libro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS