Tutorial blender

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (635 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 28 de agosto de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
5. Tobogan|[pic] |Tobogan5.1 Objectius

Amb aquest tutorial farem servir eines com el Subdivide, el modificador Array, el modificador curve, l’eina d’extrusió ja tractada prèviament i per últim Corva Bezier,amb la que adaptarem la forma de l’objecte a la corba que crearem. Això ens pot ser útil per exemple pels passamans de les escales i altres objectes que pugiun tenir formes curvilínies.5.2Modelar l’escala

Comencem creant un cub (SPACE-KEY(Add(Mesh(Cube) a la vista frontal (NUMPAD-1). Escalem el cub en l’eix X cinc unitats (S-KEY(X-KEY(NUMPAD-5).[pic]Un cop fet aixòentrem en el mode edició (TAB-KEY) i fem ús d’una nova eina que serveix per tallar i afegir nous vèrtex a la malla, el Knife. Premem la combinació de tecles CTRL-KEY + R-KEY i apropem el cursor a l’arestasuperior o inferior del cub. Ens apareixerà una línia lila a l’interior de l’objecte. Amb la rodeta del ratolí (MMW) podem determinar el nombre de seccions en les que volem dividir la malla, enaquest cas farem 4 talls que confirmarem prement el botó primari del ratolí (LMB) o l’enter (ENTER-KEY).[pic]El nostre resultat serà el mateix cub però amb subdivisions verticals. Acontinuació seleccionem els vèrtex de la imatge:

[pic]

El que farem serà realitzar una extrusió, és a dir, afegir vèrtexs al nostre objecte en la direcció desitjada. Amb aquests vèrtexs seleccionatspremem la tecla E-KEY, que ens obrirà un petit panell d’extrusió en el que seleccionarem Region per copiar tots els vèrtex seleccionats més les seves respectives cares:

[pic]

Movem els vèrtexs quese’ns apareixen durs unitats en l’eix Y.

[pic]Seguim el mateix procediment repetides vegades per diferents vèrtexs fins que el resultat sigui el de la imatge següent:

[pic]

Ara que...
tracking img