yeah

Páginas: 3 (550 palabras) Publicado: 24 de diciembre de 2013
 Article 1: Stephen Jay Gould
1. a) La teoria de l’equilibri puntual és que no sempre totes les espècies evolucionen gradualment, durant èpoques de poca intensitat no es troben fòssils diferents.En canvi en la teoria de l’evolució ens diu que totes les espècies pateixen un canvi gradual al llarg dels anys.
b) Les proves que es donen són que es en un jaciment es van trobar varis fòssils quehavien petit canvis que no eren graduals.
c)S’explica amb el fet que potser que en aquelles èpoques de la història no hi hagués molta intensitat en els canvis i així no afectessin a les espècies.2. En aquest text que va dir Gould diu moltes veritats. Una teoria és una suposició casi certa sobre una cosa que no es sap del cert. En canvi els fets són coses real, s’han dut a terme. Així que laevolució no és una teoria sinó és un fet, se’n tenen moltes proves.
Stephen Jay Gould (10 de setembre 1941, Ridgeside (Queens, Nova York) - 20 de maig de 2002) fou un paleontòleg estatunidenc, biòlegevolutiu i historiador de la ciència. També va ser un dels més influents i llegits escriptors de ciència popular de la seva generació.[1] Gould va passar la major part de la seva carrera docent a laUniversitat de Harvard i treballant al Museu Americà d'Història Natural de Nova York. En els últims anys de la seva vida, Gould també va impartir classes de biologia i evolució a la Universitat de NovaYork a prop del seu domicili al SoHo.
La major contribució de Gould a la ciència va ser la teoria de l'equilibri puntuat que va desenvolupar amb Niles Eldredge el 1972.[2] La teoria proposa quel'evolució està marcada per llargs períodes d'estabilitat evolutiva i moments menys freqüents de ramificació evolutiva. La teoria de l'equilibri puntuat es contraposa de manera radical a un dels puntsclaus del darwinisme: el gradualisme filètic, que estableix que el canvi evolutiu es caracteritza per un patró de canvi suau i continu.[3]
La major part de la investigació empírica de Gould es va basar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS