L'Infant Salvatge [Català]

Páginas: 26 (6407 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2012
[pic]
[pic]
Alumnes:
Professora:







Índex
Introducció 3
Descripció dels infants salvatges 3
Característiques 3
Casos d’infants salvatges al món 4
Descripció dels 3 següents casos 10
Víctor 12
Característiques pròpies de l’Infant salvatge 12
Habilitats i autonomia inculcats i els seus èxits 13
Processos psicològics i superiors que es treballen14
Tècniques d’aprenentatge 14
Obstacles per a la integració social 16
Anàlisi de la història 17
Conclusions del treball 19
Organització i coordinació: 19
Metodologia: 19
Enriquiment personal i pel crèdit: 19
Conclusions consensuades 20


[pic][pic][pic][pic]





Introducció


Descripció dels infants salvatges

Comencem amb una referència delconcepte Homo Sapiens Ferus. Aquest gènere va ser creat pel famós naturalista Carl Von Linné per classificar als éssers humans que “caminen en quatre potes i tenen llargs cabells”, curiosament va crear un altre gènere pels els homes-llop anomenat “Juvenis lupinus hessensis” o jove llop. Aquí es on comencen a evidenciar-se els “casos dels nens salvatges”.
Els casos de nens salvatges estan presentsen la història de la humanitat fins i tot abans que Ròmul i Remo fossin alletats per una lloba. Un nen salvatge o nen feral és una persona que ha viscut apartada de la societat durant un llarg període de la seva infància.
També s'han trobat casos en els quals els infants han sobreviscut sols en la natura. Cal destacar la troballa el 1799 de Víctor d'Aveyron, França.

Si l'aïllament passa a unaedat molt primerenca de la seva vida, i la seva trobada molt tard, és molt difícil integrar a aquestes persones en la societat. Per això, a partir de la manca de contacte amb altres éssers humans, i pel tracte vexatori que pateixen, la seva educació és molt complexa i molt frustrant pels professionals que s'encarreguen de la seva reinserció i pels tutors que l'acullen. Acostumen a passar d'unallar adoptiva a una altra i és freqüent que morin joves.


Característiques

Una nena o nen salvatge és aquella persona que ha viscut allunyada de la societat durant un període de la seva infància, per la qual cosa presentes les següents esmenes:
-Hirsutisme, impossibilitat de parlar i dificultat per caminar drets de forma permanent.
-Aquests infants mostren insensibilitat al fred i la calor.-Disposen de visió nocturna i un sentit de l'olfacte molt desenvolupat.
-Imiten sons d'animals i prefereixen la seva companyia en comptes de la humana
-Oloren el menjar que volen ingerir.
-Dormen des del capvespre fins que surt el sol, d'acord amb les estacions.
-I semblen ser sexualment indiferents.
Tanmateix aquestes característiques depenen del moment en què els abandonin i els trobin iel grau d'interacció amb animals i amb persones durant el període al marge de la societat.
[pic]

Casos d’infants salvatges al món

En els casos més importants dels nens salvatges, trobem que hi ha registre d'infants criats presumptament per animals, sobretot per llops, encara que també per óssos, micos o gaseles.
➢ El nen cabra, Daniel, trobat als Andes Peruans, Perú en el 1990.Vuit anys d'edat, criat per cabres en els Andes peruans. Aquest nen caminava amb les seves quatre extremitats, aconseguia comunicar-se amb cabres, però no aconseguia entendre el llenguatge humà. És suposa que va sobreviure alimentant-se amb la llet de les cabres i menjant arrels i baies. Va ser investigat per un equip de la Universitat de Kansas.



[pic]



➢ Trobem el cas de Kamala iAmala que van ser criades, protegides i acceptades en una manada de llops, 1920 (India).



Dues nenes índies de 6 i 3 anys. Van aparèixer el 1920 quan un missioner es trobava als afores de Midnapore, va ser informat per un natiu de que hi havia un fantasma al bosc, i que era necessari fer un exorcisme. Van acabar descobrint a dues nenes desnodrides i salvatges en el cau d'uns llops, a qui...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'Infant Salvatge
  • La Salvatge
  • Dutxa de l'infant
  • INFANT SALVATGE
  • Nens Salvatges
  • català
  • Catalan
  • Català

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS