Q Estionari El Intocable

Páginas: 3 (608 palabras) Publicado: 5 de marzo de 2015
QÜESTIONARI SOBRE LA PEL·LÍCULA “L’INTOCABLE”
1.- Fes un resum de la pel·lícula.
La pel·lícula narra la relació entre dos homes de diferents entorns. Un d’origen senegalès, en Driss, que viu a laperifèria de París i que acaba de complir una pena de sis mesos a la presó; i l’altre, en Philippe, un ric que pateix tetraplegia que contracta a en Driss com ajudant, a pesar de no tenir cap formació.És una historia d’una amistat de dos persones que s’ajuden mútuament, el Philippe aprèn a tornar a ser feliç i a divertir-se i en Driss aconsegueix esforçar-se per a alguna cosa, trobar la seva vocaciói tenir treball.
2.- La història que narra la pel·lícula està basada en fets reals o ficticis?
La història està basada en fets reals.
3.- Assenyala el nom dels protagonistes i tracta d’explicarquines són les característiques més destacades de la personalitat de cadascun d’ells.
Philippe: Ric aristòcrata vidu que busca una persona per a cuidar-lo, és un home simpàtic i que es posa content quanestà amb el Driss.
Driss: Noi de raça negra que viu en un barri perillós què tracta al Philippe com si fos un amic seu i no com un malalt al que ha de cuidar.
4.- Descriu els ambients socials en elsquals es desenvolupen els protagonistes. Creus que l’ambient en el qual ens movem determina en certa forma les nostres actituds a la vida? Raona-ho.
En Philippe es mou en un ambient social de gent ricai culta, mentre que en Driss viu en un barri “perillós”, on hi ha drogues i altres substàncies perilloses. Crec que de vegades pot determinar les nostres actituds a la vida, però algunes vegades noté perquè ser així, no per aquest motiu has de ser igual que els altres, pots ser una persona diferent, com en Driss, et pots moure per un ambient diferent on la gent es droga i pots ser una persona queajudi als altres a ser feliç o a superar els seus problemes.
5.- T’has sentit identificat amb algun dels personatges principals o secundaris que hi apareixen?
Si, m’he sentit identificada amb en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Q Estionari Anys 70
  • Q Estionari Mill II
  • APARELL DIGESTIU Q Estionari
  • Q Estionari 1rbatx 2015
  • Q ESTIONARI UNITAT 4 Classicisme
  • Q estionari Trag dia grega
  • Q ESTIONARI
  • T 8 Q Estionari VOC Crono Alumnat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS