Abusem de medicarnos

Páginas: 3 (529 palabras) Publicado: 2 de marzo de 2011
ABUSEM DE MEDICAR-NOS?

El text donat per a comentar te com a títol “Abusem de medicar-nos?” i esta escrit per el pediatre de l’àrea bàsica de Salut Poble Nou de Barcelona Josep Bras i Marquillas.Estem davant d’una crítica a la societat en general però sempre parlant en termes mèdics, ja que la majoria de la població abusa dels medicaments i no solament la culpa la tenen les persones sinó quegran part de la culpa la tenen els metges i les empreses farmacèutiques.
El tema d’aquest article es l’abús de medicaments ja que tota la població fa un abús excessiu d’aliments, ja siga per a curaruna malaltia, per a calmar etc... fins i tot hem arribat al punt de sobre medicar als més menuts i utilitzar els medicaments com una droga! Cosa que es francament un gran error.
La població a la quefa referència el text es a tota la població en general, però en especial a les famílies, als pares i mares que es pensen que el seu fill creixerà sà si li administren una dosí elevadíssima demedicaments.
Aquests text es podria resumir dient que actualment hi ha un excés de consum se serveis sanitaris per a la reducció de xicotetes molèsties. En quan a les visites als metges hi ha de dos tipus:la visita amb presa que el contacte es molt breu i rarament es realitza un procés diagnòstic complet i el pacient sol prendre per ell mateixa els medicaments i l’altre es la visita normal i la mésllarga que permet establir una relació personal amb el pacient i això anul·la la necessitat d’abusar de medicaments. El pacient sempre espera que la seua curació siga rapidíssima però mai fica res de laseua part com canviar d’hàbits, no prendre coses que son tòxiques... Les farmàcies han aplegat a un punt per tal de guanyar dines que presenten medicaments relativament econòmics per a que la gent elsconsumisca sense cap receta mèdica. Les famílies es pensen que si el xiquet esta malat el tenim que unflar a medicaments i això es una cosa en la majoria de casos erronea ja que els xiquets de avui...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Medico
  • Medico
  • El medico
  • Medico
  • Medico
  • Medico
  • Medico
  • Medico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS