Aire Negre Resumen Capitulo A Capitulo

Páginas: 12 (2835 palabras) Publicado: 28 de febrero de 2013
Resum Aire Negre

Curs:4 eso “A”
Capitol 1:
Comença comptant que va conéixer Laura Novo en 1999,que sempre li van agradar els llibres de ciència psiquiatra,continua amb que havia acabat la seua carrera amb magnífics resultats. També compta que li havia oferit un treball en una clínica i li havien donat el seu primer paciente,una dona que abans havia sigut periodista i havia escrit un llibrei que finalment es passava tot el dia escrivint el seu nom.

Capitol 2:
En primer lloc diu que tubo que viure en la clínica en un habitació que estava en l'ala esquerra de l'edifici principal. El,llegint un historial de la vida del seu pacient que li havia donat una enfermera,es va poder assabentar on va naixer,quants anys tenia,que vida vaig tener abans d'haver entrat en la clínica i que vafer. Gràcies a eixe historial va saber que va ser periodista abans d'entrar ahí,le agradava llegir.

Capitol 3:
Gràcies a què ella li agradava llegir es va donar conter,que podria provar llegint-li un llibre tots els dies per a guanyar-se la seua confianza,el primers primers moments que va comenzar amb açó,ella continuava escrivint el seu nom frenèticament i només parava per a descansar la mài per estones ho mirava de reüll. Dies mes tarde,por el matí probá llegint un altre tipus de genere literari i va decidir deixar la porta oberta i quedar-se parat junt a la porta,va llegir 4 o 5 linies i va sortir de la sala,Laura ho va seguir. Quan el es va parar en un jardí que hi havia prop i es va assentar en un banc,ella va fer el mateix però a una distància d'ell. A la vesprada d'eixemateix dia,probá una altra vegada el mateixos pasos,quan ja casi estava acabant el capitol va sentir un braç que el toca,era Laura,y li diu que també ella escrivia.

Capitol 4:
El Doctor Molde es va donar conter que Laura estava fent progressos i que a poc a poc tornava en si mateixa. Claro,no siempre,habían dies que tornava al seu estat inicial. La infermera que la vigilaba,li va dir al Doctor quepels nits tènia sons i cridava i cridava durant un breu temps i després tornava a la realitat. Quan el volia saber que hi havia sonyat,siempre Laura li contestava que s'havia oblidat. Com Molde creia que havia progressat molt,un dia va decidir fer un excursió pels alrededors,ella recordava que havien menjat marisc en un restaurant pròxim. Quan estaven menjant a Laura se li va posar una carad'horror,pero ell no savía porque,doncs el dependent del restaurant l'ajudà a ficar-la a una habitació. Després dels successos l'endemà ella el saludar amb una naturalitat total. A continuació van anar cap al mirador i es van posar a hablar,ell la va convéncer de que li diga que havia passat en la seua vida anterior,ella aceptà però amb una condició,que ell no la molestara quant ella estigua escribint.Capitol 5:
Tot va començar una nit en la que Laura estava mirant cases rurals en internet quan de sobte una li va cridar l'atenció més que les altres pel seu propietari Carles Valcárcel, un antic professor de Laura i el seu amor adolescent impossible.També va enviar un missatge electrònic preguntant si tènia el llibre Arnoia,Arnoia. Quan arribà el correu deia en la casa rural no el tènia en laseua biblioteca però l'amo si el tènia. El missatge també deia que Varcárcel havien conegut una xica crida Laura novo si tènia cap relació amb ella.Laura inmediatament hi va fer una reserva.

Capitol 6:
En aquest capitol compta que el viatje cap a la Casa Gran va ser molt llar,nos també compta que les seues preocupacions van anar desapareixent a mesura que s'allunyava de Madrid i que noevitava eixir de la carretera y anar pels pobles per a passejar pels seus carrers. Compta també que ella quan todavía estudia a Galícia, s'havia enamorado,de el seu professor de ciències i que va fer tot el possible per a cridar la seua atención,que s'hi havia enamorat d'ell per la seua forma de donar les classes i que li agradava un llibre crida Arnoia,Arnoia i finalment fantasevaja que el llibre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen Del Leviatán (Capítulo Por Capítulo)
  • resumen capitulo por capitulo 'el carnero'
  • Resumen Capitulo
  • Resumen & Capitulos
  • resumen del capitulo
  • resumen capitulo
  • Resumen de capitulos
  • resumen capitulo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS