cas 3 southwest airlines

Páginas: 4 (931 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014
Southwest Airlines: guerra a Filadelfia


1.- Com afecten els objectius de marquèting i l'estratègia del marquèting mix de Southwest a les seves decisions sobre preus?

Els objectius del'empresa Southwest són bàsicament els d'oferir un servei de qualitat a un baix preu. Per a ells prima la puntualitat i el reduït cost dels bitllets. Per assolir aquest objectiu basen la seva estratègia demarquèting mix en:

Preu: Proporcionen als seus clients vols d'avió a un preu molt reduït i a un cost per a la l'empresa de 8,09 cèntims. Això ho aconsegueixen reduïnt tot un seguit de costos laboralscom és la no assignació als seus treballadors de plans de jubilació i reduïnt també les seves despeses pel que fa a les comoditats ja conegudes fins al moment en quant al servei de les companyiesaèries. Serveis com el dels menjars, l'assignació de butaques, els canvis de bitllets, l'entreteniment electrònic, etc. Amb tot això aconsegueixen tenir uns costos molt inferiors a la resta de companyiescompetidores i són capaços d'arrassar-les gràcies a les seves reduïdes tarifes.

Producte: El seu producte és senzill, un bitllet d'avió que sovint val la meitat d'un bitllet de la competència ambun servei que proporciona puntualitat i estalvi econòmic als viatgers.

Promoció: Al principi no invertien massa en la promoció de la companyia. Peró arrel de l'expansió cap a Filadelfia donen aconèixer un nou plà de promoció on organitzen grups de discussió amb passatgers locals per obtenir idees sobre com promoure certs serveis. Gràcies a això comencen a desenvolupar una campanya publicitàriamés intensa. Balles publicitàries, més presència en ràdio i televisió, voluntaris que repartiran barrets inflables, etiquetes per a les maletes i un nou i generós programa de fidelització per alsclients.

Distribució: En quant a la distribució del seu producte/servei es centra en l'expansió de la companyia. En un principi comença per Filadèlfia per així aconseguir més quota de mercat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caso southwest airlines
  • CASO SOUTHWEST AIRLINES
  • Caso SouthWest Airlines
  • Caso southwest airlines
  • Caso Southwest Airlines
  • Caso: Southwest Airlines
  • Caso Southwest Airlines
  • Caso southwest airlines

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS