Cepilllo Electrico

Páginas: 4 (849 palabras) Publicado: 5 de marzo de 2013
[pic]

Els biocombustibles són combustibles d'origen biològic obtingut de manera renovable a partir de restes orgàniques. Aquestes restes orgàniques procedeixen habitualment del sucre, blat, blatde moro o llavors oleaginoses.

Tots ells redueixen el volum total de CO2 que s'emet a l'atmosfera, ja que ho absorbeixen a mesura que creixen i emeten pràcticament la mateixa quantitat que elscombustibles convencionals quan es cremen, per la qual cosa es produeix un procés de cicle tancat.

Els biocombustibles són sovint barrejats amb altres combustibles en petites proporcions, 5 o 10%,proporcionant una reducció útil però limitada de gasos d'efecte hivernacle. A Europa i Estats Units, s'ha implantat una legislació que exigeix ​​als proveïdors barrejar biocombustibles fins a uns nivellsdeterminats. Aquesta legislació ha estat copiada després per molts altres països que creuen que aquests combustibles ajudaran a la millora del planeta a través de la reducció de gasos que produeixenl'anomenat “efecte hivernacle”.


ASPECTES POSITIUS DELS BIOCOMBUSTIBLES

El biocombustible és un terme genèric per a una varietat de fonts de combustible en forma sòlida, líquida o gasosa que esderiven d'alguna manera a partir de biomassa.

A causa de la creixent necessitat de combustible per a la seguretat energètica i la preocupació per les emissions de gasos d'efecte hivernacle de fontsno renovables com els combustibles fòssils, els biocombustibles són cada vegada més considerats com una alternativa viable.
Aquests són els principals aspectes positius dels biocombustibles.

1)Una millor economia de combustible:

Els automòbils que utilitzen biodièsel tenen un 30 per cent millor economia de combustible que els vehicles de gasolina amb el consegüent estalvi de diners.
2)Renovables:

La matèria primera per al biodièsel és o oli vegetal o greix animal. Com a tals, poden tornar a créixer i per això són renovables, en contrast amb ràpida disminució dels combustibles...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Electro
  • Electricidad
  • Electricidad
  • La electricidad
  • Electricidad
  • Electrico
  • Electricidad
  • Electricidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS