Coca-cola

Páginas: 2 (330 palabras) Publicado: 10 de enero de 2012
Coca-Cola i el seu nou portal interactiu

1. Com es fomenta la lleialtat?
Buscant enfortir la relació amb el client, han creat una comunitat de consumidors que poden gaudir delsvalors de Coca-Cola. Gràcies al site, aquest públic jove es diverteix i interactua amb la marca i els altres internautes i és la manera en que es van fidelitzant els clients. Ells es senteninvolucrats amb la marca, la perceben com un lloc de diversió i intreteniment i alhora poden guanyar premis. Tot el que per el públic és atractiu per la marca soposa confiança i informacióper anar cuidant aquesta comunitat Coca-Cola.
Quins avantatges té?
El cost és molt inferior a les estratègies tradicionals i té una gran capacitat de penetració en el públic que busques.El valor diferencial és el moviment recíproc d’informació. Te’ls guanyes gràcies al “tu a tu” tu reps i ells reben i crees aquest vincle emocional que dota la marca d’uns grans valors iestima del públic.

2. Que opinen els que encara no formen part del moviment Coca-Cola?
Els que encara no hi formen part els afecta de manera molt positiva, ja que encara que no hiformin part veuen aquesta involucració per part de la marca cap aquest públic. Una imatge més evolucionada que busca una relació més estreta amb els seus clients. Creiem que el fet de noparticipar-hi no significa que et deixi indiferent, perquè pots percebre igualment aquest canvi envers la marca, una manera d’adaptar-se a les noves tecnologies i en fi aquest nou món on sidesenvolupen gran part dels triomfs o fracassos de moltes empreses.
Poden veure una marca amb un esperit d’innovació que no és conforma amb el que té i que vol mantenir una perfecta relacióamb els seus clients per així aconseguir el seu objectiu més desitjat, la fidelització. Ser dels primers en buscar aquests vincles fa que la percepció de la marca i surti molt beneficiada.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Coca cola
  • Coca cola
  • Coca cola
  • La coca-cola
  • coca cola
  • Coca Cola
  • Coca Cola
  • coca cola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS