colesterol

Páginas: 2 (320 palabras) Publicado: 6 de octubre de 2014
 ELS VALORS

Els valors fan referencia a tot un conjunt de normes o principis morals i ideològics que dirigeixen el comportament d’una persona o societat. Va sorgiren l’àmbit econòmic per a referir-se a tot allò que valia però més endavant es va a aplicar a tots els camps humans. Hi trobem valors tant positius com negatius i amb duescaracterístiques que són la polaritat i el seu caràcter ideal.

Des del meu punt de vista penso que els valors depenen de cada cultura i època en que es troben. Per tant estica favor de la teoria subjectivista ja que els valors són qualitats que atribuïm nosaltres a les coses tot i la visió personal que li vulgui donar cada subjecte siguidiferent. Per exemple un valor econòmic com la riquesa pot ser vist com a positiu però també com a negatiu. No obstant un valor moral com la pau, la llibertat i l’amistat penso quesí que són universals tot i que en l’actualitat es violin constantment ja que penso que s’ha meditat sobre ells i són vistos com a positius.

Sobre la crisi de valors,crec que no es que ens trobem en una crisi de valors sinó que en general s’han anat perdent generació rere generació o es consideren necis. Per exemple fa uns 50 o 60 anys quanentrava una senyora a l’autobús amb amabilitat cedies el teu seient però ara molt poques vegades la gent el cedeix. És obvi que tothom prefereix gaudir d’una bona riquesa iestar amb la família a viure en temps de pau i en una greu crisi econòmica.

Finalment dir que tothom té la seva apreciació sobre les coses ja sigui bona o dolenta però siel que volem es que uns certs valors importants perdurin i no s’exhaureixin ens hi hem de fixar i reflexionar i s’hi fa falta canviar alguna cosa fer-ho pel bé comú.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el colesterol
  • EL COLESTEROL
  • Colesterol
  • Colesterol
  • Colesterol
  • Colesterol
  • Colesterol
  • El colesterol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS