Com Parlar Bé En Públic

Páginas: 4 (805 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2012
La feina de l’orador
Rubio, Joana i Puigpelat, Francesc (2000). Com parlar bé en públic. Barcelona:
Portic.
Joana Rubio neix l’any 1962, és llicenciada en Ciències de la Informació i treballa coma professora de Tècniques de Comunicació Oral i Escrita a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Ha treballat de redactora a El Periódico i és consultora de comunicació de l'Institute ForLifeLong Learning.
Francesc Puigpelat i Valls és escriptor i periodista. Va néixer l’any 1959. És llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona. Col•laborador habitual del diari Avui id’altres mitjans de comunicació escrita.
El libre és una guia de com realitzar un discurs oral òptim i com aprendre a transmetre la informació oralment.
Els dos primers capítols van dedicats a la preparaciói al control dels nervis davant del discurs oral, primerament es centra amb el control dels nervis que està considerat com un dels principals problemes durant el discurs, també deixa clar que lamillor garantia per combatre els nervis és una bona preparació. L’orador ha de tenir clar per a qui parla, què vol aconseguir i de quins mitjans disposa. El discurs s’ha de transmetre amb un ritmeconstant, posant enfasi en allò que l’orador vol remarcar i sobretot qui fa el discurs ha d’intentar crear una relació entre ell i el públic(feedback). Una improvisació és possible si es gaudeix de memòria idels coneixements ben adquirits.
En el tercer capítol els autors ens transmeten la recepta d’un bon llenguatge oral. Principalment ha de ser natural, breu i clar. S’ha de dominar la llengua amb laque fas el discurs, evitar errors corrents de la gent del carrer i si es pot fer us del humor per guanyar-nos el públic.
El quart capítol se’ns explica com ha de ser un correcte llenguatge corporal,l’orador aes comunica amb el cos també, per tant, té la oportunitat de posar-se el públic a favor o en contra segons els moviments que realitzi. Bàsicament ha de tenir clars tres aspectes: la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Com parlar bé en públic
  • Com parlar bé en públic
  • Qüestionari de "com parlar be en públic"
  • Ressenya de com parlar bé en públic
  • Com Parlar Bé Amb Públic
  • Com parlar bé en públic
  • como parla a la gente
  • Las Escuelas Publicas Como Esferas Publicas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS