Crítica tiempos modernos

Páginas: 2 (338 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2011
TIEMPOS MODERNOS

Aquesta es una bona pel·lícula de Charlie Chaplin. Es mou en un context de durs temps per als treballadors i Charlot és un treballador d’una fàbrica, on les personestreballen tant mecanitzats com robots fent treballs en cadena. La pel·lícula és una clara crítica a aquests fets, a les depriments condicions en les que treballen.
És una pel·lícula senzilla, però al’hora complexa. El seu argument és senzill i sembla explicar només la història d’un treballador que perd la feina, s’enamora, però té mala sort i per això acaba unes quantes vegades a lapresó, surt i en busca però no aconsegueix feina, etc, però a part d’això “Tiempos modernos” té una gran força i intenció. No parla només d’aquest món de la industria, sinó que també parla sobre lapròpia iniciativa i el camí per buscar la felicitat, i a més a més, tot això ho barreja amb un gran sentit de l’humor característic de les pel·lícules de Chaplin, i la història d’amor.Chaplin, amb tossudesa, fa que la pel·lícula sigui muda tot i que en aquesta època el so en les pel·lícules ja existia i estava ben instal·lat.
Cap al final del film podem veure l’escena en queCharlot es contractat com a cantant, juga així, Chaplin, amb el fet de que tothom volia sentir la veu de l’home que es negava ac parlar. Canta una cançó en un altre idioma, en francès, la gent no elpot entendre però gràcies als seus moviments i interpretació la fa perfectament entendible.
Els personatges de Chaplin fan que els espectadors es puguin sentir identificats amb ells i el queels passa i desperten tendresa en ells. Els personatges Aquests personatges són sovint perseguits per la mala sort, però no es rendeixen mai, amb això llença un missatge d’esperança inecessitat de seguir intentant-ho.
És una bona pel·licula molt recomanada que podriem considerar una de les obres mestres del cinema de Chaplin.

Júlia Serra Izquierdo
Cultura audiovisual...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Critica de tiempos modernos
  • Crítica tiempos modernos
  • Critica tiempos modernos
  • Comentario critico de tiempos modernos (charles chaplin)
  • Observatorio De Corporaciones Transnacionales Tiempos Modernos (Critica Al Capitalismo)
  • Critica social del cine: Tiempos modernos de Charles Chaplin
  • Critica de pelicula "Tiempos Modernos"
  • critica tiempos modernos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS