DIDACTICA

Páginas: 3 (585 palabras) Publicado: 5 de enero de 2015
Titol: La castanyera
Grup: Edat : 3 anys
Objectius didactics:
Aprendre a relacionar conceptes.
Afavorir el diàleg i la comunicació a l’aula.
Conèixer i identificar la tardor.
Motivar alsalumnes a que siguin col·laboradors i participatius.
Àrees de treball i continguts:

Desenvolupament i Metodologia de l’activitat
- Desenvolupament de l’activitat:
El dia abans de tancarl’escola, l’educadora haurà d’ambientar la classe amb elements típics de la tardor, com per exemple, fulles, castanyes, moniatos… perquè pel matí següent els infants es trobin la classe ambientada i puguinveure que s’ha produït un canvi.
El dia de l’activitat l’educadora haurà demanat un suport, perquè el suport s’haurà de fer càrrec dels infants mentre l’educadora es disfressa de castanyera. El suportdeixarà que els infants experimentin amb l’ambient de la classe i es facin les preguntes que els hi sorgeixin.
L’educadora, disfressada de castanyera entrarà a l’aula, es presentarà i començarà aexplicar qui és, perquè ve i les característiques que hi ha en aquesta època de l’any. A mesura que vagi explicant la tardor, si els infants tenen preguntes o no entenen alguna cosa els hi haurà d’anarcontestant als seus dubtes. La castanyera explicarà que és un personatge molt popular de la tardor que ven castanyes pel carrer, que ve perquè és la tardor i és la festa de la castanyada, una festa onla qual es mengen castanyes pel carrer, a casa, a l’escola... i a continuació, els hi explicarà les característiques de la tardor, que és una època de l’any on els dies s’escurcen, les fulles cauen ies tornen groguenques i marrons, i que el temps es torna una mica boig, perquè fa fred, fa calor, plou...
Finalment i per acabar l’activitat, desprès de que la castanyera hagi respòs a tots els dubtesdels alumnes, deixarà el seu cistell ple de castanes a l’aula i marxarà.

- Centre d’interés: Els carrers plens de fulles, boscos, parcs naturals...

-Estrategies pedagogiques: La classe...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Didactica
  • Didactica
  • Didactica
  • Didactica
  • La didactica
  • Didacticas
  • Didactica
  • Didactica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS