Dieta

Páginas: 2 (339 palabras) Publicado: 22 de abril de 2012
Desdejuni:
La OMS recomana que l’aport energètic al desdejuni sigue d’almenys un 20%. Això és degut a que és una de les menjades més importants del dia, ja que ens prepara pelsesforçosos físics i mental que puguem fer en les pròximes hores.
Dins de la dieta de Nacho es poden observar que els desdejunis constitueixen el 4.47% de l’aport energètic diari. Aquest és unpercentatge molt inferior al que es recomana, i per això deuria d’augmentar el consum en aquest momento del dia. D’euria d’acompanyar el got de suc de taronja amb una peçá de fruita y/ocereals. També deuria de pujar la quantitat de llet, que és molt escassa en la seva dieta. D’aquesta forma evitaría futures malalties relacionades amb la falta de calç als ossos que aporta lallet.
Esmorzar:
La OMS recoamna un 10% de làport energètic total durant aquesta par del dia. El seu esmorzar constitueix el 23.6 %, es a dir, deuria de reduir el consum d’aliments.
Elmillor será prendre una porció de fruita, o una petita ració de pa i dins d’aquest aliments amb poc de greix com el pernil dols.
Menjar:
El percentatge adequat seria un 35 %. Els seusdinars constitueixen el 32 %, això indica que la quantitat media d’aliments que consumeix en aquesta aprt del dia es correcta, encara aue deuria pendre’s alguna fruita.
D’aquesta formaaugmentaria la consumició fins a arribar al percentatge ideal d’ una forma sana i variada, ja que cada dia es pot variar d’ un tipus a un altre de fruita.
Berenar:
L’aport que aplica es d’unés d’un 14.93 %, i el correcte és del 10 %. És un aport energètic que s’apropa a l’ideal, però deuria de breñar tots els diez i a soles una o varies porcions de fruita.
Sopar:
El seu aportenergètic és del 21.95 % en aquest momento del dia, quan el correcte és el 10 %. Quasi dobla la quantitat per lo tant deuria sopar un poc menys i baixar la quantitat de pa que meja.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dieta
  • Dieta
  • Dieta
  • Dietas
  • Dietas
  • Dieta
  • Dietas
  • Dieta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS